header foto

Welkom op LOHC

 
Bestuur

LOHC zoekt horeca manager

Nieuws afbeelding 3-8-2022
Als horeca manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse horeca activiteiten. Jij hebt een belangrijke invloed op de sfeer in het clubhuis. Zowel doordeweeks als in het weekend stuur jij de bar aan. Tijdens activiteiten op de club verzorg jij het eten en drinken. Je stuurt het barpersoneel aan en je zorgt voor simpele maaltijden. Ook de inkoop valt onder de verantwoordelijkheden van de horecamanager. Het betreft een betaalde functie.

Biedie, Jan Willem en Robert hebben de bar de afgelopen maanden een professionele uitstraling gegeven. Toch hebben zij besloten om zich te richten op hun Theehuis in Haarlem (Biedie en JW) en terug te gaan naar zijn vorige baan (Robert). Zij zullen de horeca draaiende houden totdat we een nieuwe horeca manager hebben gevonden.

nBen je geïnteresseerd dan gaat we graag met je in gesprek, ook over de mogelijkheden om aansluiting te zoeken bij een organisatie die meer sportkantines exploiteert. Geïnteresseerde kandidaten kunnen contact opnemen met Maarten van Marle - 06-26723332 / [email protected].

Namens het bestuur, Maarten van Marle

Hockeyschool

Junioren

Senioren