header foto

Welkom op LOHC

 
Senioren

LOHC Heren Senioren teams zoeken spelers voor seizoen 2022-2023!

Nieuws afbeelding 8-7-2022

 

 

Ben jij voor aankomend seizoen nog op zoek naar een heren team om op LOHC te komen hockeyen?

Of je nou fanatiek en op niveau wilt hockeyen of ook graag de 3e helft wilt winnen, er zijn voor aankomend seizoen nog voldoende mogelijkheden in verschillende klassen. Het seizoen 2022-2023 staat voor LOHC als 4e grootste club van Nederland met de gezelligste TD's, ook nog eens in het teken van het 105 jarige Lustrum dat eind oktober gevierd zal worden!

Op dit moment zijn de onderstaande heren teams actief op zoek naar nieuwe aanwas en trainen de meeste van deze heren teams ook tijdens de zomerstop op de woensdagavond door.

LOHC Heren 1, Overgangsklasse

Wil je deel uitmaken van een team met ambitie? Een team dat komend jaar in de Overgangsklasse zal spelen maar duidelijk wil gaan voor promotie naar de Promotieklasse? Een team dat staat voor passie voor de sport, commitment en een duidelijke doelstelling. Dus ga je studeren of werken in Leiden (of een andere stad waarbij ook Leiden goed te doen is) en denk je dat je een bijdrage kunt leveren? Meld je dan aan voor de open trainingen bij de coach Marc de Moor 06-1441 5015. De trainingen starten op 5 augustus weer. Kijk ook op onze Heren 1 facebook pagina.

LOHC Heren 3, res. 1e klasse.

Heren 3 heeft al een lange geschiedenis op LOHC en drijvende kracht zijn veelal oud jeugdspelers die al sinds jaar en dag actief zijn op de club waardoor dit een fanatieke mix van begin 20'er tot midden 30'ers is en in het verleden ook al meerdere successen hebben gekend. Naast zo'n 4 a 5veldspelers is Heren 3 ook voor komend seizoen nog op zoek naar een keeper. Naast de resultaten op het veld is Heren 3 ook altijd aanwezig als support langs de lijn bij de thuiswedstrijden van LOHC Dames 1 en Heren 1. Check ook de Instragam van Heren 3

LOHC Heren 5, res. 2e klasse.

Heren 5 heeft zich de afgelopen jaren langzamerhand opgewerkt naar een solide middenmoter in de reserve 2e klasse. Onder begeleiding van hun trouwe coach wordt er fanatiek getraind en het team bestaat voor het merendeel uit midden 20'er en ook een aantal begin 30'ers die al langer meelopen binnen de club. Waar resultaat hoog in het vaandel staat, wordt er uiteraard ook tijd buiten het veld besteed aan de teamgeest en gezelligheid. Neem ook eens een kijkje op de Instagram van Heren 5

LOHC Heren 7, res. 4e klasse.

Heren 7 is inmiddels 4 jaar verbonden aan LOHC nadat het team de overstap maakte van L.S.H. Thor. Voor aankomend seizoen is het team op zoek naar zo'n 6 nieuwe spelers. Veel van huidige spelers weten hun weg binnen de club inmiddels goed te vinden en zijn dan ook vaak bereidt om op zondag in te vallen bij andere heren teams. Verder hebben enkele spelers zich afgelopen seizoen ook ingezet als trainer van een aantal dames teams waarmee heren 7 zich ook voor de club van zijn beste kant laat zien.

LOHC Heren 9, res. 4e klasse.

Heren 9 is als solide 4e klasse team inmiddels zo'n 8 jaar in min of meer dezelfde samenstelling aan de club verbonden d.m.v. oud jeugd spelers uit de breedte en nu veelal oud studenten die aan het begin van hun carrière staan. Een gezellige mix midden 20'ers en begin 30'er die ook een groot aandeel hebben binnen de LOHC Senioren Commissie waarmee aanwezigheid op de knallende LOHC TD's dan ook vanzelfsprekend is. Naast het winnen van de 3e helft op zondag, spelen veel van de heren ook vaak op maandagen mee in teams binnen de LOHC bedrijfshockey competitie. Heren 9 wil de selectie graag uitbreiden van 16 naar 18 man waarmee er dus nog zo'n 2 a 3 spelers welkom zijn.

Lijkt het je leuk om in contact te komen met 1 of meerdere van deze heren teams, stuur een mail naar [email protected] met vermelding van je leeftijd en hockeyniveau (laatste club/team/klasse) en aantal jaren hockeyervaring zodat we je in contact kunnen brengen met de betreffende aanvoerder(s).

Ben je geïnteresseerd in herenteams uitkomend voor de Leidse Studs als onderdeel van een lidmaatschap bij Minerva, neem dan contact op met [email protected] Het Leidse Studs bestuur kan je verder informeren over de teams en hockey mogelijkheden.

Mocht je vrijblijvend kennis willen maken met LOHC dan ben je altijd welkom op maandagavonden tijdens LOHC Zomeravond Hockey om alvast sfeer te proeven. Klik hier voor meer informatie.


 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

LOHC Zomeravond Hockey

Hockeyschool

Junioren

Senioren