header foto

Welkom op LOHC

 
Algemeen

Vacature Wedstrijdsecretariaat Junioren

Nieuws afbeelding 8-6-2022
!!!GEZOCHT: WEDSTRIJDSECRETARISSEN JUNIOREN!!!

Vind jij het leuk om achter de schermen ervoor te zorgen dat al onze junioren teams in het weekend (en soms doordeweeks) kunnen hockeyen en ben je een (georganiseerde) planner? Dan zoeken wij jou! 

Voor het wedstrijdsecretariaat junioren zijn wij met ingang van het nieuwe seizoen op zoek naar twee enthousiaste vrijwilligers die het wedstrijdsecretariaat gaan beheren. Een taak die vanuit huis kan worden gedaan, je hebt vooral een laptop en een telefoon en wat organisatorische & communicatieve skills nodig.

Als wedstrijdsecretaris ben je hét aanspreekpunt voor teams en tegenstanders bij het moeten verplaatsen van wedstrijden, het afgelasten van wedstrijden en het communiceren met KNHB en teams bij eventuele problemen. Daarnaast zorgt het wedstrijdsecretariaat ervoor dat alle wedstrijd(tijden) tijdig in LISA staan. Het wedstrijdsecretariaat werkt nauw samen met de vrijwilligers die zorgdragen voor het indelen van de wedstrijden en de scheidsrechters op zaterdag. Tijdsbesteding is beetje afhankelijk van de periode van het jaar, maar zal maximaal 1-3 uur per week zijn. Hockeyervaring is niet vereist! 

Voor meer informatie of bij interesse neem dan contact op met Judith van Haersma Buma, Bestuurslid Junioren via [email protected] 
#teamgeest #lohc #samenzijnwijlohc

Gerelateerde nieuwsberichten

openingstijden horeca

Hockeyschool

Junioren

Senioren