header foto

Welkom op LOHC

 
Wedstrijd verslag

Wedstrijdverslag Leiden dames 1 - Gooische dames 1

Nieuws afbeelding 2-5-2022
Vandaag mocht Leiden dames 1 aantreden tegen Gooische dames 1 op de Krogt. Het beloofde een spannende pot te worden waar er gestreden moet worden voor de punten. Na een spetterende wedstrijd vorige week tegen Alecto dames 1 (1-5 winst) is het gevoel goed. Het fluitsignaal is gegaan en Leiden gaat voortvarend van start. Na 4 minuten onderschept Noor Tilman mooi de bal en maakt een actie waarna de bal in het doel wordt geslagen. 1-0 voor Leiden. De bal ging over en weer met flinke druk van Gooische. Waaruit zij in een overtal de bal scoren (1-1). Leiden probeert hoge druk uit te oefenen. Helaas scoort Gooische valk voor rust een ongelukkige goal bij tweede paal (1-2).

Na rust was het erg onrustig van beide kanten. Veel onderscheppingen en slordigheden. Aantal kansen van zowel Gooische als Leiden maar hieruit volgde geen goals.
Helaas geen punten vandaag voor Leiden dames 1. Met een positieve blik kijkt dames 1 vooruit naar volgende week. Wederom op de Krogt tegen Zwolle dames 1, 12.45 uur. Het zijn nog steeds belangrijke punten, dus kom allemaal kijken!

Hockeyschool

Junioren

Senioren