header foto

Welkom op LOHC

 
H1

Verslag LOHC H1 - Union H1 || 3-2

Nieuws afbeelding 1-11-2021 Op zondag 31 oktober speelde LOHC Heren 1 haar voorlaatste thuiswedstrijd van de eerste seizoenshelft op het sportcomplex ‘De Krogt” tegen Union Heren 1 dat voor aanvang van de wedstrijd met twee punten meer drie plaatsen hoger stond op de ranglijst. Na een bewogen trainingsweek een goede mogelijkheid om de progressie die het team de laatste weken boekte om te zetten in een volgend goed resultaat.

Op de zeer regenachtige zondagmiddag hadden alsnog vele supporters de elementen getroost om verscholen onder hun paraplus de heren van LOHC te steunen in hun wedstrijd tegen de mannen uit Nijmegen. Onder leiding van de nieuwe hoofdcoach Wouter Tazelaar begon LOHC vol energie aan de wedstrijd en bouwde het al snel met dominant veldspel een behoorlijk veldoverwicht op. Toch kwam Union geheel tegen de verhouding in aan het einde van de eerste kwart op voorsprong.

Ook in het tweede kwart was LOHC de bovenliggende partij en kon het dit via een goed benutte strafcorner door Frans Laarhoven dit keer wel uitdrukken in de score en werd de ruststand bepaald op 1-1.

Na rust kwam Union wat agressiever uit de kleedkamer, zette het wat hoger druk en had LOHC wat meer moeite om het spel naar zich toe te trekken. Het spel ging wat meer gelijk op met wisselende kansen voor beide partijen zonder dat er in het derde kwart gescoord werd.

Aan het begin van de vierde kwart kwam Union nog steeds enigszins tegen de verhouding in, hernieuwd op voorsprong via een van richting veranderde strafcorner. Vrijwel onaangedaan door deze hernieuwde achterstand schakelde het team van LOHC nog een tandje bij om alsnog de score om te draaien. 

Vijf minuten voor tijd resulteerde dit in een strafbal voor LOHC die feilloos raak werd gepusht door de specialist Quinten Mank en één minuut voor het einde versierde het team een strafcorner. 

Net als vorige week tegen IJsseloever was het Bob van Brussel die deze genadeloos raak pushte en de stand op 3-2 voor LOHC bracht! Niet veel later werd er afgefloten en bleven de zwaarbevochten, maar verdiende punten op LOHC! 

Volgende week zondag wacht de uitwedstrijd in en tegen Berkel Enschot Heren 1 dat met twee punten minder twee plekken lager staat dan LOHC Heren 1.

Hockeyschool

Junioren

Senioren