header foto

Welkom op LOHC

 
H1

Verslag LOHC H1 - Groningen H1 || 1-2

Nieuws afbeelding 11-10-2021 Op zondag 10 oktober speelde LOHC Heren 1 haar vijfde wedstrijd van het seizoen, thuis op het sportcomplex ‘De Krogt” aan de Hofbrouckerlaan in Oegstgeest tegen Groningen Heren 1 dat voor aanvang van de wedstrijd met twee punten één positie hoger stond dan LOHC. Groningen won in de eerste vier wedstrijden thuis van Zwart-Wit, speelde uit gelijk tegen Upward en verloor net als LOHC van Gooische en Phoenix. 

Op deze zonnige zondagmiddag was het gezellig druk rond het veld en waren de heren van LOHC vol goede moed om dit keer de winst te gaan pakken. Zij begonnen echter te mat aan de wedstrijd en al na enkele minuten in het eerste kwart keek het team tegen een 0-1 achterstand aan. In het resterende deel van het eerste kwart en ook in het tweede kwart lukte het LOHC niet om wat meer structuur in haar spel te brengen en zo de wedstrijd naar zich toe te trekken. Ook Groningen creëerde weinig kansen en zo stond er bij rust een stand van 0-1 in het voordeel van de Groningers op het scorebord. 

In de tweede helft lukte het de heren van LOHC om een tandje bij te zetten en waren zij de bovenliggende partij. Dit overwicht werd verzilverd door Frans Laarhoven die de welverdiende gelijkmaker maakte. Echter maakte Groningen al snel een tegengoal uit een benutte strafcorner en keek LOHC weer tegen een achterstand aan. Het creëerde in het resterende deel van de wedstrijd mede door goed veldspel zeer veel kansen en totaal tien strafcorners, doch het lukte LOHC mede door zeer goede werk van de keeper van Groningen niet om de gelijkmaker te maken. De eindstand bleef steken op 1-2 en de drie punten gingen teleurstellend mee naar Groningen. 

Volgende week zondag wacht de uitwedstrijd in Arnhem tegen Upward Heren 1 dat na één gewonnen, twee gelijkgespeelde en twee verloren wedstrijden drie punten hoger staat dan LOHC Heren 1.

Hockeyschool

Junioren

Senioren

Agenda

Nog geen agenda punten.