zaalhockey

Zaalhockey LOHC seizoen 2019-2020 

 

Vanaf morgen gaat het nieuwe zaalhockey seizoen van start! Dit seizoen zullen weer meer dan 100 teams vanuit LOHC meedoen. Inmiddels is met hulp van heel veel vrijwilligers onze eigen LOHC blaashal weer opgezet, die nu is omgedoopt tot Long Islands Yachts Dome.

 

Ten opzichte van vorig jaar zijn er verschillende veranderingen doorgevoerd. Zo komt er bijvoorbeeld een pop up bar in de blaashal, zodat je voor koffie, thee en wat eten niet door de kou hoeft te gaan. Daarnaast worden de speelvelden dit seizoen regelmatiger schoongemaakt. En ook komt er een sleutelkastje op het clubhuis, zodat in geval van nood de blaashal altijd geopend kan worden.

 

We vragen speciale aandacht voor twee belangrijke regels: zorg ervoor dat je alleen met schone zaalschoenen de wedstrijdvelden betreedt. Natuurlijk is het niet direct schadelijk als iemand 1x met buitenschoenen over het veld loopt, maar als we dat allemaal doen, is het hek van de dam. En daarnaast: ruim alsjeblieft je rommel op. Vorig jaar bleef er helaas iedere dag veel rommel achter in de hal.

 

Hier vind je algemene informatie voor iedereen die betrokken is bij het zaalhockey. Specifieke informatie voor coaches, managers en zaalleiders tref je hier. De KNHB heeft dit seizoen verschillende wijzigingen doorgevoerd in de spelregels voor het zaalhockey. Check daarvoor de tap spelregels 

Voor vragen over zaalhockey kun je een mail sturen aan [email protected].

 

Veel succes !!!!

 

De zaalhockey commissie

 

Inge Stegeman, Vivian Schenk en Imke Carsouw