Sponsoring
 

SPONSORING BIJ LOHC


Sponsoring


Sponsoring neemt een belangrijke positie in binnen elke sportvereniging. Zonder sponsoren kan een sportvereniging nauwelijks bestaan.  Dat geldt ook voor LOHC. Als club wil LOHC zorgdragen voor trotse en betrokken leden, goede prestaties en plezier in het spel. Sponsoring is daarbij onmisbaar. Sponsoren bouwen mee aan de club, helpen LOHC leidend, betrokken en ambitieus te zijn. Sponsoren zijn onderdeel van de community LOHC. Sponsoren zijn onze Vrienden! Daarom duiden wij de Sponsorclub als Vrienden van LOHC!

 

Veel Vrienden sponsoren omdat zij hart hebben voor de club. Maar als sponsor van LOHC kan je ook je voordeel doen. Door sponsoring van LOHC zorg je ervoor dat een merk heel specifiek onder de aandacht komt van de doelgroep hockeyliefhebbers. De naamsbekendheid wordt vergroot onder een groot en actief ledenbestand en een nog groter aantal bezoekers uit heel Nederland. De waarde van de sponsoring kan ook zitten in de betrokkenheid die daarmee op jouw organisatie af straalt. Als Vriend van LOHC geef je aan dat jouw bedrijf teamwork hoog in het vaandel heeft, gezondheid en duurzame inzetbaarheid belangrijk vindt en bovendien midden in de maatschappij staat. Samen bepalen wij een pakket op maat dat past bij het bedrijf van de sponsor en de doelen van LOHC. Uiteraard geldt hoe groter de bijdrage hoe meer exposure met het pakket verkregen kan worden. Elk pakket vertegenwoordigt een categorie van sponsoring ofwel een type Vriend. Als type zijn te onderscheiden: Gouden Vriend, Zilveren Vriend, Bronzen Vriend, Club Vriend en Team Vriend. Voor € 500 (ex BTW) word je al Club Vriend. Wil je voor € 250 een team adopteren, word je Team Vriend.

 

Sponsorclub Vrienden van LOHC

Zoals hierboven gezegd: alle sponsoren samen vormen de Vrienden van LOHC. Op de zondagen dat onze Dames 1 en Heren1  thuis spelen organiseert de Sponsorclub een langs-de-lijn-borrel, waar niet alleen alle type Vrienden welkom zijn maar ook de sponsor- of businessclubs van de tegenstanders.

 

Verder organiseren wij elk seizoen een bedrijfsbezoek en een aantal informatieve en/of culinaire (netwerk) events waar alle Gouden, Zilveren en Bronzen Vrienden elkaar kunnen ontmoeten. 

Er wordt op dit moment gewerkt aan een ‘Vrienden van LOHC-netwerk App’, waarin nieuws, activiteiten en een smoelenboek gebundeld zijn en waarmee Vrienden elkaar kunnen introduceren en bestanden en acties gedeeld kunnen worden. Als Vrienden van LOHC willen we de club verder brengen, maar willen wij ook als betrokken sponsors zaken doen en leuke dingen ondernemen!

 

Voor meer informatie neem contact op met [email protected] of bel onze voorzitter van de Sponsorclub Pietia Laarhoven 06-1063 7892.Voorzitter

Pietia Laarhoven

mobiel: 06-10637892

Betrokken bij LOHC: Mijn mannen (zoon Frans in JA1 en echtgenoot Onno bij OKH) zijn enthousiaste hockeyers en mijn kantoor is SBC lid van het eerste uur. Hoewel ik zelf niet hockey breng ik dus al jaren veel tijd langs de lijn door.

Dagelijks leven: Advocaat/partner bij TeekensKarstens, vanwege mijn drukke werk en diverse bestuursfuncties ben ik niet veel thuis, daarom breng ik mijn vrije tijd het liefst met Onno en Frans door: lekker eten, chillen of juist iets ondernemen. Naast winter- en watersport, ben ik door de TK Challenge gaan hardlopen.


Penningmeester

Jan Hein Auf dem Brincke

Betrokken bij LOHC: ik hockey alweer een jaar of zes bij de veteranen D en daarnaast sta ik regelmatig op het veld als toeschouwer of scheids bij onze drie kinderen in de J8E3, MF2 en funkeys. 

Dagelijkse leven: finance director bij GarantiBBVA, een Spaanse bank in Amsterdam. Als er even geen hockey is, ga ik hardlopen of racefietsen!

 


Secretaris

Jasja Sikking-Baken

Betrokken bij LOHC: mijn 3 kinderen (Pieter (JB2) Quirijn (JC1) en Olivia (MD8)( hockeyen al jaren met veel plezier bij LOHC. Mijn man Olivier hockeyt elke week bij de WATjes. Vroeger heb ik zelf gehockeyd bij Roomburg. 

Binnen LOHC heb 3 jaar de Feesten en Toernooien Commissie gedaan. 

Dagelijks leven: ik werk als communicatieadviseur bij de GGD HM. In mijn vrije tijd sta ik dus veel langs de lijn, maar geniet ik ook van lezen, sporten en uit eten gaan. 


Activiteiten & evenementen

Lisette Marang-van der Meij

Betrokken bij LOHC: sinds de zomer van 2018 wonen wij in Oegstgeest. Mijn man Robin hockeyt met veel plezier bij Heeren ’73 en ik bij de Maatjes. Onze dochter Valérie zit in MC5 en onze zoon heeft, na een jaar te hebben gevoetbald, zich aangesloten bij JA4. De beste manier om mensen te leren kennen is gaan hockeyen bij LOHC!

Dagelijks leven: ik werk als clustermanager bij KOK Kinderopvang. In mijn vrije tijd vind je mij veel op de club. Daarnaast kun je mij in de zomer vinden op het water, ga ik graag op vakantie en houd ik van eten en een goed glas wijn.


Commercie en Acquisitie

Piet Hein Niessink

mobiel: 06 42 80 99 46

Betrokken bij LOHC:  Helaas ben ik door een hernia, opgelopen in de nadagen van mijn carriere bij de OKH, niet meer in staat te hockeyen. Wel fanatiek coach van ME5 en samen met mijn vrouw Marije toeschouwer van de MF3 en JF2, waarin mijn kinderen Noepy, Loef en Fien hockeyen.

Dagelijks leven: ondernemer in de HR branche (salarisadministratie, uitzenden, detacheren en payrollen). De hockeystick op zondagochtend heeft plaatsgemaakt voor een mountainbike en een racefiets.