header foto

Welkom op LOHC

 

Sponsoring bij LOHC

Sponsoring neemt een belangrijke positie in binnen elke sportvereniging. Zonder sponsoren kan een sportvereniging nauwelijks bestaan. Dit geldt ook voor LOHC. Sponsoren bouwen mee aan de club, helpen LOHC leidend, betrokken en ambitieus te zijn. 


Sponsoren zijn onze Vrienden. Daarom zijn onze sponsoren de Vrienden van LOHC!


Veel Vrienden sponsoren omdat zij hart hebben voor de club. Maar als sponsor van LOHC kan je ook je voordeel doen. Door sponsoring van LOHC zorg je ervoor dat een merk heel specifiek onder de aandacht komt van de doelgroep hockeyliefhebbers. 

De naamsbekendheid wordt vergroot onder een groot en actief ledenbestand en een nog groter aantal bezoekers uit heel Nederland. 

 

Met ruim 2700 leden zijn wij de grootste sportvereniging in de Leidse regio en de op 4 na grootste hockeyclub van NL. 


Als Vriend van LOHC geef je aan dat jouw bedrijf teamwork hoog in het vaandel heeft, gezondheid en duurzame inzetbaarheid belangrijk vindt en bovendien midden in de maatschappij staat.


Samen bepalen wij een pakket op maat dat past bij het bedrijf van de sponsor en de doelen van LOHC. Elk pakket vertegenwoordigt een categorie van sponsoring ofwel een type Vriend. Op basis van de diverse mogelijkheden tot sponsoring wordt onderscheid  gemaakt in: Gouden Vriend, Zilveren Vriend, Bronzen Vriend, Club Vriend en Team Vriend. Sponsoring kan al vanaf € 250 (Team Vriend). 


Vrienden van LOHC


Ieder seizoen worden een aantal events georganiseerd waar alle Gouden, Zilveren en Bronzen Vrienden elkaar kunnen ontmoeten. 


De bestuursleden van de Sponsor Business Club vind je via deze link naar de LOHC Organisatie pagina 'Wie is Wie'.

Voor meer informatie neem contact op met [email protected].

 

Hockeyschool

Junioren

Senioren