header foto

Welkom op LOHC

 

Digitaal historisch archief van LMHC en LOHC

Klik hier om het Digitaal historisch archief van LMHC en LOHC te bezoeken en op zoek te gaan naar oude hockeybeelden of je oude team. In oude documenten kun je terugzien hoe het heel vroeger was of wat minder lang geleden. Bewonder de vele trofeeën en andere herinneringen en voorwerpen die onze vereniging rijk is.


De historie is vastgelegd in vier archieven: foto’s, films, documenten en objecten.

Veel van de inhoud vraagt nog om aanvullende informatie. Dat kun je zien aan een groot vraagteken bij het betreffende onderwerp. Weet je er iets meer van? Stuur ons dan een reactie. Dat kan via de link ["plaats een reactie”] bij elk onderwerp. Zo krijgen we een zo compleet mogelijk beeld.


Als je zelf nog LOHC foto’s, films, documenten of objecten hebt liggen in een oude doos, op zolder, of in een fotoalbum op de boekenplank, laat het ons dan weten via [email protected]. Dan kunnen we het archief nog verder uitbreiden.


Naast de mogelijkheid om door het archief te bladeren en de inhoud van commentaar te voorzien, kan je ook inhoud uit het archief downloaden voor eigen gebruik.


De schermen van het digitaal archief zijn zo intuïtief mogelijk opgesteld en daardoor gemakkelijk te bedienen. Mocht je er niet uitkomen, dan is er een beknopte handleiding die je door de meest belangrijke functies zal leiden. Je kunt deze handleiding hier downloaden.

Voor meer informatie neem contact op via [email protected].

Alle rechten voorbehouden. Geen van deze beelden mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of op enige andere wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de secretaris van het bestuur van LOHC.Ben je actief geweest op de vereniging als spelend lid, als werknemer, als vrijwilliger of als ouder en wil je de band met LMHC/LOHC behouden? Dan kun je reünist worden, klik hier voor meer informatie.

 

Hockeyschool

Junioren

Senioren