header foto

Welkom op LOHC

 
Hockey

Kampioenen van seizoen 2021 - 2022

Nieuws afbeelding 15-6-2022 Kampioenen: als jouw team, senioren of A t/m D, kampioen wordt, wil je dan een foto en een verslagje sturen naar [email protected]? Dan zetten wij dit met trots op de site!

MC1: De grote kampioen

Met grote inzet, veel speelplezier en leergierigheid was de groei en ontwikkeling van het team onder leiding van Robbert van de Peppel en Lisa van der Geest gedurende het hele seizoen niet bij te houden voor de tegenstanders! Het team is kampioen geworden in de najaars- en voorjaarscompetitie.

JC1 is een Team met een Missie .........

O.l.v de coaches Tim Bosma en Alvar Scholman is dit team in 1 seizoen ontzettend gegroeid qua ontwikkeling .Het plezier, de prestatie en het niveau hebben van deze jongens ware kampioenen gemaakt


DAMES VET A: EEN BIJZONDERE KAMPIOEN
 
Twee keer promoveren in één seizoen klinkt niet heel realistisch, maar een maand of twee geleden leek het voor ons toch best dichtbij. In de winterstop werden we benaderd door de KNHB: of we wilden ruilen met de laatste van de poule boven ons. Zij verloren alles, wij wonnen alles. Daarover hoefden we niet lang na te denken. En dus speelden we opeens niet meer in de Eerste Klasse, maar in de Overgangsklasse, tegen tien nieuwe teams. Als we nou maar niet alles verliezen, dachten we nog, maar die zorgen bleken nergens voor nodig. Sterker nog: als we alle gemiddelden berekenden, stonden we na een wedstrijd of vijf op de eerste plek. De bond had zelfs een mail ontvangen met de vraag wat er zou gebeuren als LOHC Dames A kampioen zou worden – afzender voor ons nog altijd onbekend. Gelukkig voor de concurrentie bleek dat niet te mogen en bovendien kwam er aan de reeks gewonnen wedstrijden een einde. We bleken ook gewoon nog te kunnen verliezen. Het seizoen hebben we keurig in het linkerrijtje afgesloten (mede dankzij onze trainer Erik-Jan van Tol en coach Jeroen). Concurrentie opgelucht, wij meer dan tevreden. Gepromoveerd en gehandhaafd in één seizoen: voor ons is het dubbel feest.

JD3 PAKT DE DUBBEL !

Zowel in de zaal als op het veld KAMPIOEN in de 1ste klasse. Een prestatie waar de mannen trots op mogen zijn.

Wat een mooi stel bij elkaar de JD3: een super leuk team, goede sfeer, mooie ‘competitieve' teamspirit en goede hockeyers. Gestart in de voorcompetitie in 3de klasse en na 5 wedstrijden met een doelsaldo van 50 doelpunten voor en slechts 3 tegen gepromoveerd naar 1ste klasse. In de laatste wedstrijd in deze klasse werd ‘keurig' met 20-0 gewonnen van de de buren van Alecto. Onze keep Pepijn mocht in tweede helft in spits meedraaien en scoorde als klap op de vuurpijl een hattrick. 

De tussencompetitie en eerste kennismaking met het spelen in de 1ste klasse gaf de juiste uitdaging en tegenstand en een mooie derde plek was het resultaat. Vol goede moed gingen wij de zaal in en na eerste twee wedstrijden verloren te hebben toch met kampioenschap naar huis ! Met de "booster" van deze eerste titel weer het veld op. Mooie wedstrijden tegen o.a. D1 teams en het begon weer te lopen. Zou het dan ook op veld gaan lukken ……. ? 

Vorige week kon er al geschiedenis worden geschreven maar de druk was te hoog en door verlies tegen nummer 2 nog geen kampioen. Afgelopen weekend op herhaling en het was spannend. Bij stand 1-1 in derde kwart hield onze keep Pepijn op fenomenale wijze een strafbal tegen en vervolgens was "the heat on". Vol energie werd de druk opgevoerd en met een 1-3 winst was de titel binnen. Nummer twee dit seizoen en dus de DUBBEL

Op 11 juni om 8.30 sluiten wij het prachtige seizoen thuis af tegen de nummer 2. Om de titel extra glans te geven, gaan wij voor de winst.

Pepijn C, Thomas, Thijmen F, Coen, Thijmen de H, Ben, Floris vd K, Matisse, Floris van L, Ole, Loek S, Loek T, Wicher en Pepijn Z: jullie zijn toppers ! Dank aan Bruno en Erik-Jan voor de technische ondersteuning, Leonoor voor de organisatie als manager en Robbert en Kees als coachesHockeyschool

Junioren

Senioren