header foto

Welkom op LOHC

 
D1

Verslag Helmond D1 - LOHC D1 || 5-0

Nieuws afbeelding 18-10-2021

Na een lange autorit naar het zuiden van het land mochten de dames van Leiden tegen Helmond strijden om de punten. Leiden begon slordig en moest na acht minuten al een tegen doelpunt incasseren. Niet veel later scoorde Helmond de 2-0 uit een strafcorner. Dit was dan ook de stand na het eerste kwart. 


Het tweede kwart speelde Leiden iets beter een kreeg het een paar kansen op de aansluitingstreffer. Zo werd een mooie strafcorner variant net niet binnen getipt waardoor de score 2-0 bleef. 


In de tweede helft moest er iets veranderen in het spel van Leiden maar dit gebeurde helaas niet. Binnen een halve minuut viel de 3-0 en later in het 3e kwart ook de 4-0 en de 5-0. Het spel van Leiden was zwaar ondermaats: ballen werden onnodig ingeleverd bij Helmond en de speelsters wisten elkaar in het veld niet goed te vinden. 


De wedstrijd eindigde in 5-0 en dus vertrokken de dames van Leiden met lege handen richting huis. Volgende week thuis tegen Alecto is er gelukkig weer een nieuwe kans om drie punten te pakken. 

Hockeyschool

Junioren

Senioren

Agenda

Nog geen agenda punten.