Hoofdsponsors
Hockey.nl
 

LOHC | Vrijwilliger van het jaar

Algemeen  |  28-9-2021
Nieuwsafbeelding

Tijdens de jaarlijkse vrijwilligers BBQ op 10 september jl. werden alle vrijwilligers van LOHC bedankt voor hun tomeloze inzet om de vereniging te helpen op allerhande vlakken. Zonder vrijwilligers kan onze club niet bestaan! Traditiegetrouw werd ook de vrijwilliger van het jaar in het zonnetje gezet. 

Dit jaar is er gekozen voor een groep vrijwilligers: de Corona Taskforce, bestaande uit Marie-Claire Dirkzwager (Hockeyschool), Sumayah Rodenburg (Commissie Tophockey), Judith van Haersma Buma (Commissie Junioren), Casper Stronk (Commissie Senioren), Chris Otten (Medische Commissie) en wordt ondersteund door Iwan Doyer, de verenigingsmanager.

De Taskforce is in 2020 in het leven geroepen om er voor te zorgen dat binnen de geldende overheidsregels op LOHC veilig kon worden gesport, toen dit weer eenmaal werd toegestaan door de overheid. In de afgelopen 1,5 jaar hebben zij veel werk verzet om het telkens wijzigende beleid om te zetten in praktische regels voor spelers en bezoekers en het invullen van de onderlinge wedstrijden, eerst voor de junioren en uiteindelijk ook de senioren.

Veel dank wordt uitgesproken namens LOHC voor de inzet van de Taskforce en vanzelfsprekend hopen wij dat hun rol binnen afzienbare tijd niet meer nodig zal zijn en er weer als vanouds kan worden gehockeyd.