Hoofdsponsors
Hockey.nl
 

De Familiekamer sponsor LOHC

Sponsorclub  |  23-9-2021
Nieuwsafbeelding

Met gepaste trots mochten eigenaren Pauline Burger en Manon Renken van De Familiekamer Advocaten & Mediators op 21 september 2021 een sponsorcontract voor 6 seizoenen tekenen met onze mooie hockeyclub.

De Familiekamer ondersteunt graag initiatieven en organisaties op het gebied van sport, cultuur en maatschappij. Naast het jaarlijks uitreiken van De Familiekamer Kunstprijs, zijn zij nu ook vereerd om sponsor te mogen zijn van de Leidsche en Oegstgeester Hockey Club.

Manon Renken en Laurette de Jong hebben zelf jarenlang gehockeyd en Laurette de Jong zelfs op hoog niveau. Zij staan nog regelmatig langs de lijn.

Met ons hopen zij op een mooi eerste seizoen voor alle hockeyers van LOHC!

Wie is de Familiekamer?

De Familiekamer is uw familierecht advocaat en mediator in de regio Leiden en omstreken. Zij zijn gespecialiseerd in het familierecht in brede zin. Daaronder vallen onder meer de onderwerpen: (internationale) echtscheiding, mediation, verbreking samenwoning, alimentatie, omgang, adoptie, afstamming en erfrecht.

Advies en bijstand

Als u uit elkaar gaat of vragen heeft over een erfenis kunt u bij De Familiekamer terecht voor gedegen advies en de juiste rechtsbijstand. Zij kunnen u als advocaat bijstaan, maar wellicht heeft u meer behoefte aan een mediator. U kunt altijd terecht voor een gratis kennismaking bij hen op kantoor of op een locatie bij u in de buurt.