Hoofdsponsors
Hockey.nl
 

Informatie over het ophalen van wedstrijdshirts!

Hockey  |  15-9-2021
Nieuwsafbeelding
Goed nieuws! De wedstrijdshirts zijn onderweg naar Intersport!

Vanaf donderdag 23 september a.s. liggen de wedstrijdshirts in de winkel. Alle overige artikelen (zoals shorts, rokjes, sokken en trainingspakken) liggen al in de winkel. 

Heb jij altijd al een handtekening van een speler van een van de Oranje mannen op je stick(tas), shirt, schoenen etc willen hebben? Pak je kans op zaterdag 25 september als je je nieuwe shirt ophaalt. Op deze dag zal Pirmin Blaak, keeper van het Nederlands Elftal, vanaf 10.00 uur handtekeningen zetten! Daarnaast kan je in de hockeykooi met Street Hockey allerlei trics en activiteiten doen met jullie!

Om het shirt af te halen heb je een lidnummer nodig, te vinden in de factuur, bij het inloggen van de LISA app of bij correspondentie over aanmelding.

Vergeet niet de VIP app van Intersport te downloaden voor 20% korting op onder andere sticks, schoenen, kleding e.d.

Oude sponsorkleding inleveren
De Commissie Duurzaamheid heeft de afgelopen tijd gezocht naar een goede, duurzame bestemming voor de oude kleding en zal in overleg met diverse partijen zorgen voor de juiste bestemming van de kleding. Wij willen alle leden dan ook vragen om oude kleding niet weg te gooien, maar in te leveren bij de club (er wordt een container geregeld).