Hoofdsponsors
Hockey.nl
 

The Indian Maharadja | Nieuwe Kledingpartner LOHC

Hockey  |  27-8-2021
Nieuwsafbeelding
Vanaf het nieuwe hockeyseizoen 2021-2022 is LOHC een samenwerking aangegaan met The Indian Maharadja. The Indian Maharadja is een Nederlands lifestyle hockeymerk, opgericht in Amsterdam in 2009. De merkbeleving is gebaseerd op ‘East meets West’; geïnspireerd door oosterse mystiek en westerse eigentijdse designs.

The Indian Maharadja ondersteunt sporters bij het bereiken van hun persoonlijke doelen door als sportmerk te staan voor hoge kwaliteit, innovatie, beleving en kenmerkende designs. In korte tijd is The Indian Maharadja uitgegroeid tot een van de populairste hockeymerken.

Met kleurrijke jeugdsticks en strakke professionele sticks is de collectie van The Indian Maharadja geschikt voor elke sporter. Naast hockeysticks is er een ruim assortiment accessoires, protectie, tassen en sportkleding.

De nieuwe kledinglijn van LOHC ziet er dan ook geweldig uit en gaat verder dan alleen shirtje, broekje/rokje en sokken. De gehele kledinglijn wordt bij Intersport Twinsport Leiden aangeboden. De verwachting is dat de nieuwe lijn vanaf medio september beschikbaar is. Alle pasmaten zijn dan beschikbaar, dus ga zeker een kijkje nemen. Leden krijgen op LOHC items 20% korting. Hoe sneller alle teams in het nieuwe tenue en kleding spelen en trainen, hoe krachtiger en eenduidiger de uitstraling van de teams en onze club.Vanaf 1 oktober is het niet toegestaan om competitiewedstrijden te spelen in de oude PlayerLayer shirts.

Let wel op! Er zijn wat aanvullende afspraken waar je van moet weten: 
  • Alle leden die competitie spelen, krijgen eenmalig een thuisshirt; af te halen bij Intersport. Dit geldt dus niet voor Funkeys, Benjamins, trimmers, trainingsleden, Leidse Studs.
  • Vaste keepers (vanaf de D-lijn) krijgen eenmalig een gratis keepersshirt, die wordt uitgereikt op de club
  • De Commissie Top Hockey zal via coaches/managers communiceren welke kleding door LOHC ter beschikking wordt gesteld aan de selectieteams. Deze kleding wordt na afloop van het seizoen weer ingeleverd door de spelers. Dit kan per team verschillen.

Het bestuur realiseert zich dat veel teams investeren in uniforme teamkleding (jasjes/truien etc). Dat ziet er per team leuk uit, maar geeft een diversiteit aan kleding binnen de club. Daarnaast is het jaarlijks aanschaffen van nieuwe kleding, vanwege een ander team, niet duurzaam en brengt vaak onnodig kosten met zich mee. Er is dan ook afgesproken dat teams hun kleding via de club tegen een scherpere korting kunnen aanschaffen (meer informatie volgt!). Met de uitgebreide kledinglijn van The Indian Maharadja en de aantrekkelijke teamaanbieding kunnen teams duurzamer inkopen en kunnen wij als club een mooie, krachtige en eenduidige uitstraling realiseren.

Tot slot, het gebruik van het LOHC logo is exclusief voorbehouden aan The Indian Mahardaja en Intersport. Het is niet toegestaan het LOHC logo zelf te gebruiken op teamkleding.

============================================================


VIP APP - club programma
 

Als LOHC lid kun je gebruikmaken van een speciale Intersport VIP APP. Via de app spaar je punten bij aankopen bij Intersport, die kunnen worden ingezet als korting op volgende aankopen bij Intersport én je spaart punten voor de club. Alle voor de club gespaarde punten staan gelijk aan een bepaald bedrag waarmee LOHC een bedrag van Intersport ontvangt om te investeren in de club.

Hoe kun je sparen?

Om te sparen heb je geen plastic pasje meer nodig, maar de INTERSPORT VIP-app. Om maximaal te kunnen profiteren van alle voordelen is het van belang dat je de INTERSPORT VIP-app download. Deze app is gratis te downloaden in de Google Play store en de App store.Als VIP-member geniet je dan onder andere van de volgende voordelen:

 

  • Je spaart 2,5% VIP-saldo op al je aankopen (NB dus niet beperkt tot aankopen i.v.m. hockey).
  • Je ontvangt exclusieve acties en aanbiedingen.
  • Je bent altijd op de hoogte van de laatste product releases en nieuwste collecties.

 

Aanmelden voor het sparen voor LOHC kan door lid te worden van de LOHC groep in de app met de activatie code ‘lohc’. Doen!! Dank alvast voor het sparen voor onze mooie club.