Hoofdsponsors
Hockey.nl
 

Horeca nieuws

Horeca  |  14-7-2021
Nieuwsafbeelding
Wanneer je weer op LOHC bent zal je merken dat er een aantal nieuwe gezichten in het clubhuis te zien zijn. Het horecateam werd per 1 juli namelijk vernieuwd. Eén van de nieuwe gezichten ben ik. Mijn naam is Erik Rooijakkers, 53 jaar en vader van een geweldige dochter. 
Geboren en getogen in een Leidse "horeca-dynastie” ken ik de fijne kneepjes van het vak daardoor als geen ander. In Leiden was ik o.a. eigenaar van het Jazz-café De Twee Spieghels en (mede)verantwoordelijk voor de oprichting en het concept van het welbekende Stadslokaal Burgerzaken. 
Als gastheer heet ik iedereen vanaf nu welkom in het clubhuis op LOHC, een van de prachtigste clublocaties van Nederland. Met heel veel zin en passie wil ik samen met het nieuwe horecateam bijdragen aan het clubgevoel van deze mooie vereniging en de basis bieden voor de gezelligheid binnen de club. 
Wij hebben er heel veel zin in en hopen iedereen snel ook persoonlijk te ontmoeten. 

Als jullie alvast de zon aanzetten dan schenken wij de koffie in. Tot snel!

Erik Rooijakkers

PS: Nu je er toch bent… :-) We hebben een nog enkele open vacatures voor de bar, bediening en keuken. Je leert nog meer leden kennen, bent bij bijna elk feestje aanwezig en wordt er zelfs nog voor betaald. Is dit iets voor jou of iemand die je kent? Kom dan snel even langs in het clubhuis en vraag naar Erik of stuur een mail naar [email protected]
(Clubleden, minimumleeftijd 16 jaar, krijgen voorrang bij de sollicitatie)

Gerelateerd nieuws