Hoofdsponsors
Hockey.nl
 

Teamindelingen Hockeyschool en ABCD 2021-2022

Hockey  |  13-6-2021
Nieuwsafbeelding

Vanaf heden zijn de teamindelingen voor Junioren ABCD (Tophockey, Schaduwselectie, Breedte) en Hockeyschool voor het seizoen 2021-2022 te vinden op het besloten gedeelte van de website onder Club/Documenten/Teamindelingen 2021-2022 (te bereiken door in te loggen met lidnummer/wachtwoord).

De indelingen zijn wederom met veel zorg en aandacht tot stand gekomen. Hierbij is de input van o.a. trainers(coördinatoren), coaches en prestatiemanager is meegenomen. Mocht er toch een vraag zijn over de indeling van de Junioren Breedte/Schaduwselectie of Hockeyschool, dan kan deze tijdens het inmiddels bekende "10-minuten-gesprek” worden besproken met de betreffende lijncoördinator(en). Dit gesprek is informatief en zal nietleiden tot wijziging van de indeling. Over de indeling wordt verder niet schriftelijk gecorrespondeerd.

De 10-minuten-gesprekken vinden plaats volgens onderstaand schema (deze data/tijdstippen staan vast):

- woensdag 16 juni a.s. van 19.30 – 21.00 uur Hockeyschool

- woensdag 16 juni a.s. van 20.00 – 21.30 uur AB Junioren

- donderdag 17 juni a.s. van 20.00 – 21.30 uur CD Junioren

Voor Tophockey kan contact worden opgenomen met de lijncoördinator van de betreffende lijn.

Wil je gebruikmaken van de mogelijkheid om jouw vraag te stellen, dan kun je vanaf maandagochtend 14 juni a.s een mail sturen aan [email protected](voor Junioren ABCD) of [email protected](voor Hockeyschool). In de mail graag jouw naam, het team waarin je bent ingedeeld en jouw vraag vermelden. Aansluitend zullen wij een mail sturen met het tijdstip voor het gesprek.

Locatie is het terras van LOHC, waarbij wij de richtlijnen van het RIVM en ons interne Protocol in acht nemen. Wij vragen je om niet eerder dan het afgesproken tijdstip en in elk geval niet zonder afspraak naar LOHC te komen.

NB Separaat komt er een bericht op de site over de trainingen/wedstrijden voor aankomende weken.