Hoofdsponsors
Hockey.nl
 

Proeftraining jeugd 4-10 jaar

Hockeyschool  |  20-9-2021
Nieuwsafbeelding

INSCHRIJVEN KAN HIER!


Iedere laatste woensdag van de maand organiseert de Hockeyschool van LOHC een gratis proeftraining. Speciaal voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar oud; aspirant leden, vriendjes, vriendinnetjes van leden en iedereen die ge├»nteresseerd is in hockey en LOHC.  


Voor de aller jongste kinderen van 2-4 jaar organiseren wij in samenwerking met Kicks 'n' Sticks een sportprogramma vol met sport & spel en leren ze de eerste technieken van hockey. Check deze link!

  

Informatie over de training, data en inschrijven gaat via deze LINK!

 


Nieuwsflash! - Is jouw kind geboren tussen 1 oktober en 31 december 2016 dan mag je hem/haar nu opgeven voor de Funkeys!!

Met ingang van het nieuwe seizoen is het mogelijk om te starten als Funkey als een kind is geboren in de periode 1 oktober - 31 december 2016. Dit is een uitzondering op de regel dat kinderen die na 1 oktober 5 jaar worden pas in het daaropvolgende seizoen kunnen starten. 

Het is wel goed te beseffen dat deze groep kinderen een jaar langer in de Benjamins zal blijven (2 jaar ipv 1 jaar) en daarna pas doorstromen naar de F-jeugd. Daardoor zal deze groep niet meegroeien met de groep die voor 1 oktober 2016 is geboren. Dit heeft te maken met het feit dat de KNHB vasthoudt aan de leeftijd per 1 oktober bij het spelen in een competitievorm.