Hoofdsponsors
Hockey.nl
 

spelregelcursus en examen

Arbitrage  |  14-2-2021
Nieuwsafbeelding
Spelregelcursus en examen (woensdag 24 maart 19:30 uur en dinsdag 30 maart 19:30 uur) 

De spelregelcursus en het examen om je scheidsrechterskaart te behalen wordt dit jaar volledig online georganiseerd, zodat binnen de geldende corona-regels toch een opleiding voor nieuwe scheidsrechters kan worden verzorgd. 
Alle jeugd vanaf de eerstejaars B leeftijd die nog geen kaart hebben, krijgen op het emailadres wat bekend is bij de club een uitnodiging van de KNHB om deel te nemen aan de cursus. Via de link in dit bericht krijg je toegang tot het "KNHB college” en kun je de stof leren en oefenen. Het examen wordt op twee avonden georganiseerd, maar je maakt het gewoon thuis op een laptop of tablet; beide avonden beginnen om 19:30 en je krijgt een uur om het examen te maken, je uitslag is meteen bekend. Als je vanwege proefwerkweek of training een voorkeur hebt voor één van beide dagen, geef dat dan zo snel mogelijk aan ons door op [email protected]

Senioren en geïnteresseerde ouders kunnen zich opgeven via: [email protected] onder vermelding van je naam, telefoonnummer en bondsnummer (en het team waarin je speelt indien van toepassing). Ouders dienen als vrijwilliger bij de club te staan ingeschreven voordat ze zich kunnen aanmelden. Je kunt je als vrijwilliger inschrijven via de site onder de kop "lidmaatschap” via het scrol down menu "inschrijven”. Omdat we de cursus en de examens niet op de club afnemen is het aantal deelnemers aan de cursus en het examen onbeperkt.

Met vriendelijke groeten,

De arbitragecommissie

Gerelateerd nieuws