Hoofdsponsors
Hockey.nl
 

Urgente Oproep!

Algemeen  |  27-11-2020
Nieuwsafbeelding

Urgente oproep

Vanwege het toenemende aantal besmettingen in Oegstgeest zullen we met elkaar nog beter ons best moeten doen om te kunnen blijven hockeyen. Omdat het aantal besmettingen in Oegstgeest exponentieel toeneemt is het beleid van het RIVM door LOHC aangescherpt. Wij staan in nauw contact met de GGD en de Gemeente en zij vinden het beleid van LOHC goed, waaronder ook het mixen van teams in de buitenlucht wat volgens de GGD niet bijdraagt aan een verhoogt risico. 

 #1 – De 1,5 meter regel op en rond het veld geldt nu voor iedereen, ook onder de 13 jaar, behalve tijdens het beoefenen van de sport!

 #2 – Test uw kind positief op COVID-19 meldt dit dan per direct via [email protected] inclusief informatie over laatste maal gespeeld/getraind, op die manier kunnen wij de betrokkenen binnen LOHC op juiste wijze informeren.

 #3 - Voor alle kinderen (ook onder 13 jaar) geldt dat bij quarantaineverplichting vanwege een nauw contact met COVID-19 zij tot nader orde niet kunnen sporten gedurende de periode dat quarantaine duurt.