Hoofdsponsors
Hockey.nl
 

Update programma Breedte ABCD

ABCD  |  17-11-2020
Nieuwsafbeelding
De afgelopen weken hebben wij met elkaar er voor kunnen zorgen dat - ondanks alle maatregelen - onze jeugd heeft kunnen blijven hockeyen. En al staat er geen blaashal en is er geen midwintercompetitie, er zal gewoon worden gehockeyd de komende maanden! Zo blijven wij in beweging en staan we in de startblokken om de competitie te starten op het moment dat het sein daarvoor op groen staat.

Het programma voor de ABCD Breedte en Schaduwselectieteams, ziet er als volgt uit:

Trainen
Tot en met 17 december a.s. wordt er door alle teams volgens het reguliere programma doorgetraind. Vrijdag 18 december vervalt de training voor alle Breedte teams. 

Wedstrijden
Tot en met 28 november a.s. organiseert de Commissie Junioren (in overleg met andere lijnen) onderlinge wedstrijden. Op zaterdag 5 december zijn er GEEN wedstrijden. Momenteel zijn wij bezig om op zaterdag 12 december als pilot een Sevens mini-toernooi te organiseren voor de verschillende jeugd-lijnen, waarbij spelers en speelsters zelf een team mogen samenstellen waarmee ze willen meedoen. Meer informatie volgt.  

De KNHB hoopt na de kerstvakantie te kunnen starten met het hervatten van de reguliere competitie, die normaalgesproken na de herfstvakantie zou starten. Zodra hierover meer duidelijkheid is dan laten wij dat ook weten.

Voor nu veel spel- en speelplezier!
Commissie Junioren ABCD