Hoofdsponsors
Hockey.nl
 

Hoofdsponsorcontract tussen ABN AMRO en LOHC met twee jaar verlengd

Bestuur  |  11-10-2020

 

 

 

 

 

 

 


Hoofdsponsorcontract tussen ABN AMRO en LOHC met twee jaar verlengd


Ook de komende twee seizoenen is ABN AMROhoofdsponsor van onze vereniging. ABN AMRO zal ons ook in deze nieuwe periode ondersteunen in een aantal mooie hockeyactiviteiten om de jeugd baat te laten hebben van het sponsorschap. We zijn erg verheugd met de continuering van het sponsorschap door ABN AMRO en samen gaan we werk maken van o.a. de volgende thema's:

 

Duurzaamheid

Er wordt gebruik gemaakt van het programma "De club van morgen"; een platform van ABN AMRO dat kennis verzamelt rondom de verduurzaming van hockeyclubs en de clubs actief ondersteunt bij het verduurzamen van hun vereniging. 

 

Maatschappelijke betrokkenheid

Dit uit zich in de vorm van G-hockey, beschermd sporten, rookvrij sporten en de hockey experience voor kinderen in achterstandsituaties. Zie ook de website van ABN AMRO 

 

Diversiteit & Inclusie

Programma waarmee gezorgd wordt voor meer gelijke kansen voor o.a. vrouwen/meisjes in de hockeysport.

 

Op de foto tonen Bram Kroep (liaison vanuit ABN AMRO bij LOHC) en Jurgen van der Velden (voorzitter LOHC) het sponsorcontract in bijzijn van Pietia Laarhoven (bestuurslid Sponsoring en Businessclub) Stijn Hemel (vice-voorzitter), Doeke van Overbeek (penningmeester) en Roderick Koster (directeur marktgebied Groot Den Haag bij ABN AMRO MeesPierson.  

 

 

De volgende personen van ABN AMRO zijn de gezichten voor de club:

 

Bram Kroep

Head of Wealth Structuring ABN AMRO MeesPierson, tel 06 - 13 56 55 10

Roderick Koster

Directeur Marktgebied Groot Den Haag ABN AMRO MeesPierson, tel 06 - 30 60 73 86

 

Gerelateerd nieuws