Hoofdsponsors
Hockey.nl
 

Verslag LOHC H1 - Groningen H1 || 2-1

H1  |  22-9-2020
Nieuwsafbeelding
De eerste week van het seizoen 2020-2021 zit er weer op! We zijn goed begonnen afgelopen week met de eerste drie punten van het seizoen. Zoals veel van jullie hebben gezien werd Groningen thuis met 2-1 verslagen.  

We begonnen absoluut sterk aan de wedstrijd met dominant spel en goede voorwaartse druk. De goals bleven echter uit en daarom gingen wij ook met een brilstand de rust in, 0-0. Na rust kwamen wij aanvallend los en konden wij met serieuze aanvallen de keeper van Groningen testen (die echter een goede wedstrijd keepte). 

Wie anders dan Bob van Brussel, ons cornerkanon, schoot ons in het derde kwart naar een verdiende 1-0 voorsprong uit een corner. Het doelpunt was meer dan terecht want onze altijd betrouwbare keeper Salman had tot aan het 3de kwart nog niets te doen gehad.   

Niet veel later wist Tim Bosma ook raak te pushen vanaf kop cirkel en daarmee leken de 3 punten in de pocket. Mocht u denken, 'Tim Bosma vanaf kop cirkel?', ja dames en heren, Tim Bosma heeft de afgelopen maanden veel getraind op de corner en dit pakte gelijk goed uit in de eerste wedstrijd!  

Vlak voor tijd wist Groningen vanuit een corner dan toch de 2-1 te maken (van richting veranderd via onze eerste uitloop). Gelukkig wisten wij deze score vast te houden en daarmee konden wij Groningen met 0 punten een fijne terugreis wensen. 


Links naar externe communicatie - 


Gerelateerd nieuws