Hoofdsponsors
Hockey.nl
 

Verslag Eindhoven D1 - LOHC D1 || 2-2

D1  |  14-9-2020
Nieuwsafbeelding
Na een verre reis te hebben afgelegd naar Eindhoven waren de dames van LOHC blij verrast door het prachtige weer. In mum van tijd omgekleed en klaar voor de teambespreking in de Brabantse buitenlucht. Na een gefocuste warming-up begonnen ze aan de wedstrijd. 

De start was goed en fel. De dames creĆ«erden dan ook wat kansen maar het echte gevaar bleef uit. Eindhoven was nog niet in de LOHC cirkel geweest, tot de 10e minuut. De bal werd hard de cirkel in getimmerd en wist Eindhoven deze binnen te tippen. Totaal geen reden tot paniek want er was nog voldoende tijd om dit recht te zetten. De aansluitingstreffer volgde dan ook snel. 

LOHC startte een mooie aanval en (zoals getraind) was Rozemarijn Tiebout alert voor de rebound. Bam, het stond weer gelijk. Uiteraard niet het doel van de lange rit en LOHC ging op zoek naar meer. Nog geen 2 minuten later werd een strafcorner gecreĆ«erd. Wederom was het raak voor Rozemarijn Tiebout. Het eerste kwart was gespeeld en de tussenstand 1-2; veel goals en dus genoeg vermaak. 

Tijdens het tweede kwart gebeurde er weinig. Het was rust, de score wees onze kant op, maar het was duidelijk dat de buit nog niet binnen was. Kort na de start van het derde kwart was het opnieuw Eindhoven dat met een tip-in het net wist te raken. De dames van LOHC zetten nog een tandje bij. Dit resulteerde in een aantal gevaarlijke pogingen in de cirkel van Eindhoven, maar eindigde niet in de gewenste treffer. 

Eindstand 2-2. De dames van LOHC blijven ongeslagen.


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws