Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

Vervanging Veld 5 en 6

Bestuur  |  15-7-2020
Nieuwsafbeelding
Er kwam een zaalhockeyhal tussendoor en daardoor heeft het een jaar langer geduurd, maar het is zover: LOHC krijgt de beschikking over 2 nieuwe kunstgrasvelden.

De laatste jaren heeft LOHC heel consciëntieus en serieus aan haar faciliteiten gewerkt: 3 jaar geleden werden twee nieuwe velden (veld 4 en veld 1) opgeleverd, het jaar daarna is een zaalhockeyhal gekocht, nu worden 2 velden vervangen (veld 5 en veld 6. aan de Lange Voort). 

Het was geen makkelijke beslissing - aldus vice voorzitter Stijn Hemel en penningmeester Doeke Overbeek - "We zaten midden in de Corona-crisis met een onduidelijk perspectief zowel met betrekking tot het aantal leden als met betrekking tot de voortgang van de hockeycompetitie. Aangezien LOHC alle investeringen met betrekking tot accommodatie uit eigen middelen betaald, was dit een moeilijke beslissing. Samen met SACO (Sport Activiteiten Complex Oegstgeest BV) en leverancier Greenfields, zijn we uiteindelijk tot een weloverwogen en goede oplossing gekomen.”Hockey wordt het best gespeeld wordt op kwalitatief hoogstaande velden; deze investering zal het spel en de spelers ten goede komen.

Dit is in lijn met onze visie dat iedereen bij LOHC op het hoogste niveau voor hem of haar kan hockeyen. Goede faciliteiten, in het bijzonder de velden, spelen daar een belangrijke rol in. 

De velden worden in de komende weken aangelegd. De verwachting is dat de nieuwe velden midden augustus beschikbaar zijn.

Gerelateerd nieuws