Hoofdsponsors
Hockey.nl
 

CORONA PROTOCOL | TOESCHOUWERS

Bestuur  |  3-7-2020
Nieuwsafbeelding

Dit weekend staan er een aantal partijtjes gepland en het goede nieuws is dat ouders en toeschouwers ook weer welkom zijn - mits ze zich houden aan de voorschriften. Uitgangspunten zijn vastgelegd in de landelijke corona horeca regels en verder uitgewerkt in het LOHC horeca protocol (zie bijlage).  

Ouders mogen weer langs alle velden staan kijken naar de wedstrijden! Wel op 1,5 meter afstand van elkaar (behalve als je uit 1 huishouden komt). Langs veld 1 en veld 2 zijn witte strepen aangebracht. Bedoeling is dat op elke streep 1 toeschouwer staat, en de volgende toeschouwer dus pas op de volgende streep!! Uiteraard moet bij de andere velden ook 1,5 meter afstand worden gehouden!

Het terras staat klaar en is flink uitgebreid. We hoeven niet uit te leggen dat 1,5 meter afstand ook op de club geldt. Op het terras en in het clubhuis moeten alle mensen zitten, als je aan het consumeren en/of praten bent!! Graag het clubhuis betreden via de linker-benedeningang (bij de pingpongtafel) en naar buiten gaan via de deur op het hoge terras!


Als er handhaving langs komt en er staan toeschouwers te dicht op elkaar langs de lijn, dan is de kans reĆ«el dat we het terrein weer kunnen sluiten.

Dank voor eenieders medewerking. Samen houden we het gezond.Gerelateerd nieuws