Hoofdsponsors
Hockey.nl
 

Nationale Sportkampen op LOHC 24-28 aug

Algemeen  |  13-8-2020
Nieuwsafbeelding

Begin het nieuwe seizoen met een hockeykamp op LOHC!

De Nationale (Top-)hockeykampen worden van 24-28 augustus georganiseerd op LOHC. Je gaat de tijd van je leven hebben en echt beter worden! Dit is ongetwijfeld de beste manier om je alvast voor te bereiden op het nieuwe seizoen! Met dit kamp heb je meteen een voorsprong en ben je al goed opgewarmd voor als je weer begint op de club. Het kamp staat o.l.v. een (Jong) Oranje speler of een speler uit de hoofdklasse. Met het super uitdagende programma en enthousiaste trainers zal jij het beste uit jezelf halen. Ben jij erbij?

Als je je aanmeld voor het hockeykamp krijg je van ons een gratis hockeystick!**

Wauw, wauw, wauw! Dankzij onze partner The Indian Maharadja krijg je eengratis* hockeystickbij aanmelding voor zomerkamp van vijf dagen of langer! Bekijk de voorwaarden.

 

*100% zekerheidsgarantie geld terug

Veiligheid en gezondheid staan bovenaan. Daarom volgen we de adviezen van het RIVM nauwkeurig.De zomerkampen kunnen op een veilige manier doorgaan. Mocht de situatie anders zijn, dan volgt er een volledige restitutie van het deelnamegeld.

 

Data en informatie

-24-28 augustus 2020 in de zomervakantie

-19-21 oktober 2020 in de herfstvakantie

 

De hockey- en tophockeykampen zijn voor hockeyers van 6 t/m 16 jaar. Je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau, en bij je vriendjes. De kampen starten dagelijks om 9:30 uur en zijn afgelopen om 16:30 uur. Vanaf 5 jaar kan je meedoen aan het Sport&Spelkamp. Ook zijn er kampen voor keepers.

 

Hockey- of Tophockeykamp?

Bij het hockeykamp ben je 70% van je dag aan het hockeyen. Ook wordt er gespeeld op het luchtkussen en doen we andere leuke sporten en activiteiten. Tijdens het tophockeykamp hockeyen we de hele dag en krijg je iedere dag een clinic, masterclass of analyse.

 

Hockeykamp tijdens de herfstvakantie

Aangezien de zomervakantie als een dolle voorbij vliegt, kunnen we alvast wat verder vooruit kijken. Van 19 t/m 21 oktober is er namelijk ook een hockeykamp op LOHC! Wat is er nou leuker tijdens de vakantie dan bezig zijn met hockey!? Aanmelden voor het herfstkamp kan via onze website!

 

INCLUSIEF:

o Heerlijke en gezonde lunch, limonade en tussendoortjes

o Gegarandeerd beter worden! Lekker fanatiek trainen onder begeleiding van onze speciaal opgeleide hockeytrainers

o Kamp o.l.v. topspeler

o Je persoonlijke hockeycertificaat

 

Familie- en groepskorting

Maak gebruik van je familiekorting of groepskorting (4 personen of meer) en krijg max 15% korting. Let op, aan deze actie zitten strikte voorwaarden verbonden. Bekijk de voorwaarden.

Inschrijven of meer info: www.nationalesportkampen.nl

 

**Gratis juniorstick. Seniorstick met kleine bijbetaling. Bekijk alle voorwaarden van de stickactie op de website. Er is een beperkt aantal sticks beschikbaar