Hoofdsponsors
Hockey.nl
 

SportWays Hockey Kamp op LOHC

Algemeen  |  19-6-2020
Nieuwsafbeelding
Wil jij trainen met Ginella?
Ken jij Ginella Zerbo? Deze tophockeyster komt naar het dagkamp bij ons op de club, om jou alle ins en outs van het hockey te leren. Vraag haar alles over haar sportmentaliteit, geef haar een panna die ze nooit meer zal vergeten en leer haar allerbeste hockeymoves. Ken je Ginella nog niet? Kom naar het dagkamp en leer haar kennen!

Ginella is spits bij SCHC Dames 1 en speelt voor het Nederlandse Elftal, waarmee ze in 2018 goud won bij de Champions Trophy. In seizoen 2018/2019 was ze topscorer van de Hoofdklasse. Deze aanvalster is de koningin van de tip-in, waarmee ze elke keeper helemaal gek maakt.

Ginella komt naar het hockeykamp van 20 t/m 22 juli. Ben jij tussen de 5 en de 13 jaar oud? Meld je dan snel aan via https://nl.sportways.com/nl/locations/lohc?utm_source=digipakket&utm_medium=club&utm_campaign=LOHC

Te gek nieuws: we mogen weer lunchen op de club! Dat betekent dat iedereen die de hele dag naar het kamp komt, tussen de middag zijn buik rond kan eten met boterhammen met kaas, worst of chocoladepasta. Naast de lunchpauze is er 's ochtends en 's middags een limonadebreak inclusief gezonde snack. Zo heb jij altijd genoeg energie om lekker te trainen!

Wil jij trainen met Ginella Zerbo op LOHC?