Hoofdsponsors
Hockey.nl
 

Teamindelingen Hockeyschool en ABCD

Hockey  |  13-6-2020
Nieuwsafbeelding
Vanaf heden zijn de teamindelingen voor ABCD (Breedte en Tophockey) en de Hockeyschool voor het seizoen 2020-2021 te vinden op het besloten gedeelte van de website. Het besloten gedeelte kan worden bereikt door in te loggen op de website van LOHC met lidnummer/wachtwoord.

Alle indelingen zijn met veel zorg en aandacht tot stand gekomen, waarbij de input van verschillende personen binnen LOHC is meegenomen. Mocht er onverhoopt een vraag rijzen over de indeling van uw kind/jezelf, dan bestaat de mogelijkheid om komende week tijdens een "10-minuten-gesprek" dit te bespreken met de betreffende lijnco√∂rdinator(en). Dit gesprek is informatie van aard en zal niet leiden tot wijziging van de indeling. 

Mocht u/je van de mogelijkheid van een dergelijk gesprek gebruik willen maken dan kunt u/kun je vanaf maandagochtend 15 juni a.s. een mail sturen aan [email protected] (mbt indelingen ABCD Breedte) of [email protected] (mbt indelingen Hockeyschool). In deze mail graag de naam van de speler/speelster, het team en de vraag vermelden. Aansluitend zult u worden uitgenodigd voor een gesprek op de club. De datum en de doorgegeven tijdstippen staan vast. 

De "10-minuten-gesprekken" zullen volgens onderstaand schema worden ingepland.  - AB Breedte teams woensdagavond 17 juni tussen 20.00 - 21.30 uur
- CD Breedte teams donderdagavond 18 juni tussen 20.00 - 21.30 uur 
- Hockeyschool  woensdagavond 17 juni tussen 19.30 - 21.00 uur

Locatie van de gesprekken is het terras van LOHC, waarbij we met elkaar de geldende corona-maatregelen in acht moeten nemen. 

Wij kijken uit naar een sportief, succesvol nieuwe seizoen, waarin we (hopelijk) gewoon een volledige competitie kunnen gaan spelen, zowel op het veld als in de zaal!