Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

DAMES 1 | Nieuwe Coach/Trainer Robbert van de Peppel

Bestuur  |  18-5-2020
Nieuwsafbeelding

 

LOHC Dames 1 heeft met ingang van volgend seizoen een nieuwe coach. Robbert van de Peppel zal als hoofd-coach en trainer actief zijn op LOHC en met Dames 1 in de overgangsklasse spelen.

Robbert maakt na een jarenlange carrière als speler bij diverse clubs in de hoofd- en promotieklasse (waaronder Hockeyclub Laren, Den Bosch en SCHC), de overstap naar onze club. Als coach heeft Robbert de laatste jaren met Laren Meisjes A1 op het hoogste, landelijk niveau gespeeld. Tevens was hij bij Laren actief als trainer van Dames 1 (hoofdklasse). Robbert past uitstekend in de staf van LOHC. Als speler kwam hij uit onder de vleugels van prestatiemanager Norbert Nederlof.

´Wij hebben met Robbert een talentvolle coach aan weten te trekken. Hij is, net als wij, een echte liefhebber van het technische hockeyspel´, constateert bestuurslid tophockey Doeke Overbeek tevreden. ‘Als club zijn wij trots, dat wij een gerenommeerde goalgetter als Robbert naar onze club hebben weten te halen, zeker in deze moeilijke tijd. Wij wensen Robbert veel sportief succes bij LOHC met onze talentvolle en ambitieuze dames.’


Externe communicatie - 


 

Gerelateerd nieuws