Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

CORONA VIRUS | LOHC COMPLEX GESLOTEN

Bestuur  |  15-3-2020
Nieuwsafbeelding
De overheid heeft zondag 15 maart bekend gemaakt dat alle sportclubs hun complexen moeten sluiten. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor alle hockeyverenigingen. Aansluitend heeft de KNHB besloten alle competitiewedstrijden in het land tot en met 6 april af te gelasten. Dit advies geldt ook voor alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, vergaderingen, toernooien, oefen- en trainingswedstrijden.


Dat betekent voor LOHC dat het clubhuis en de faciliteiten gesloten zijn voor gebruik tot in ieder geval 6 april. Wij vinden het van belang, dat we met elkaar in actie komen tegen de verdere verspreiding van het coronavirus; sociale onthouding speelt daarin een zeer belangrijke rol. Als er minder plaatsen zijn waar mensen bij elkaar komen, dan kan de ziekte zich minder snel verspreiden.

Wij doen derhalve een beroep op alle leden en ouders om voorlopig niet naar LOHC te komen - ook niet om met je vrienden of vriendinnen te oefenen! Dan is de kans het grootst dat we binnenkort allemaal weer gezond de stick op kunnen pakken. Als je daar niet op kunt wachten.... volg dan #keepplaying op Instagram.

We zien jullie graag snel en gezond weer op LOHC.

BESTUUR LOHC


 

Gerelateerd nieuws