Hoofdsponsors
Hockey.nl
 

BLAASHAL | Zullen we het samen schoon en netjes houden?

Algemeen  |  9-12-2019
Nieuwsafbeelding
Er wordt alweer weken volop getraind in de blaashal en het eerste wedstrijd weekend zit erop - mooi dat we zo'n prachtige faciliteit tot onze beschikking hebben,

Aan het einde van het weekend werd ook duidelijk dat we best iets  zorgvuldiger met de blaashal om kunnen gaan, zodat we er nog heel lang van kunnen genieten met elkaar.

Een aantal punten van aandacht - 
  1. Gebruik alleen schoenen met de zolen die niet afgeven, we zien strepen op de vloer door gebruik van verkeerde schoenen.
  2. Het gebruik van een zaalstick heeft de nadrukkelijke voorkeur -  dat is beter voor je ontwikkeling en veiliger voor je medespelers.
  3. Het is prachtig dat Q's horeca in het weekend open is in de blaashal, maar graag alle afval, etensresten etc in de prullenbakken op het middenterrein en naast de wedstrijdtafels. Afval trekt ongedierte aan en dat is het laatste wat we willen.
Tot slot - kunnen teams zich aanmelden voor oefenwedstrijden op zaterdag 21 dec of een extra training in de vakantieperiode. De coach of manager kan een aanvraag mailen naar [email protected]