Hoofdsponsors
Hockey.nl
 

Zaalseizoen 2019-2020 | Pop-up bar en Openingstijden Clubhuis

Algemeen  |  1-12-2019
Nieuwsafbeelding

Dit zaalseizoen hebben we een pop up bar in de zaal waar iedereen koffie, frisdrank, zoetigheden, tosti’s en broodjes worst kan bestellen. De pop up bar is open tijdens de zaalwedstrijden op zaterdag en zondag.

Omdat er afgelopen zaalseizoen weinig gebruik is gemaakt van het clubhuis, is besloten om vanaf maandag 2 december tot en met vrijdag 28 februari te werken met beperkte openingstijden, te weten:

Maandag
20:00 – 24:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
20:00 – 24:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten, pop-up bar in de zaal
Zondag
Gesloten, pop-up bar in de zaal


Daarbij de volgende belangrijke opmerkingen

 

  • Als het clubhuis "gesloten” is wil dat zeggen dat men geen toegang heeft tot de bar, het glazen huis en alle andere faciliteiten achter de deuren bovenaan de trap. De wc’s, kleedkamers, lockers etc blijven wel toegankelijk.
  • We willen commissies uitnodigen om reeds geplande vergaderingen en bijeenkomsten waar mogelijk te verplaatsen naar de maandag of de woensdag.
  • In de periode van zaterdag 21 dec tot en met vr 3 jan is het clubhuis geheel gesloten ivm kerst, uitgezonderd reeds geplande feesten en partijen.
  • Gedurende de zaalperiode blijft het mogelijk om in verenigingsverband feesten, partijen en bijeenkomsten te organiseren waar men gebruik wil maken van de diensten van Q, ongeacht de dag. Dit kunnen leden direct afstemmen met Q via [email protected];