Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

Verslag JA1 - Nijmegen A1 || 2 - 5

Tophockey (CTH)  |  19-11-2019
Nieuwsafbeelding
Afgelopen zaterdag waren wij er klaar voor om de 3 punten tegen Nijmegen binnen te slepen. Na winst tegen KZ en een gelijkspel tegen HDM, stonden wij op een mooie 2e plek in de Landelijke Poule A en hadden wij al het vertrouwen in een goede afloop.

Nijmegen begon de wedstrijd fel en wij hadden moeite om mee te gaan in hun tempo. Dit resulteerde al snel in een corner die helaas doel trof. Waar wij loerden op de counter was het helaas weer Nijmegen dat zijn voorsprong verdubbelde. 0-2 en werk aan de winkel. Vlak voor rust was daar dan toch de aansluitingstreffer. Na een verre scoop van Frans kon Tim doen waar hij goed in is: mannetjes passeren en rendement halen. Een strafbal was zijn beloning en dit cadeau’tje werd, op de dag dat Sinterklaas het land in kwam, vakkundig door Frans uitgepakt.

Met hernieuwd vertrouwen wisten wij dat er meer in het vat zat en zaten wij er in de tweede helft dan ook veel strakker op! Een mooie aanval resulteerde in een corner en Frans besloot daar te pushen waar de keeper het zeker niet had verwacht: door zijn stokken. 2-2 en wij waren weer helemaal terug. Nijmegen had moeite met onze druk op de bal en wij creeerden genoeg kansen om op voorsprong te komen, maar helaas troffen deze geen doel. Nu was het natuurlijk fijn geweest als het verslag vanaf nu ging over een voorsprong en de 3 punten die in Oegstgeest bleven, maar helaas was het Nijmegen dat opeens de 2-3 maakte en hierna al snel uitliep naar 2-4 en zelfs 2-5. Wij dropen af en weten dat er komende zaterdag uit tegen Amsterdam nieuwe kansen liggen te wachten voor ons! 

Graag zien wij jullie in het Wagenaarstadion waar wij om 14:00 af zullen slaan.Links naar externe communicatie - 


Fotoreportage (Ed Patijn) - https://photos.app.goo.gl/6AkhiVLBhfDjPXeB7