Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

Verslag LOHC D1 - Helmond D1 || 0-0

D1  |  5-11-2019
Nieuwsafbeelding
Gefocust startten wij de wedstrijd, met als doel snel een punt op het scorebord te zetten. Ondanks veel balbezit en spel op de helft van Helmond, wat resulteerde in meerdere gevaarlijke momenten in de Helmondse cirkel, bleef een goal helaas uit. Ook een backhandschot op de kop van de cirkel links miste kracht. 

Na rust behielden we de focus waardoor Helmond maar weinig gevaarlijk werd. Ondanks de solide verdediging creĆ«erde Helmond 1 strafcorner, waarbij onze keepster Lauren Loghus met een mooie redding haar goal schoon hield. In het laatste kwart, waarin de druk op de Helmondse verdediging flink werd opgevoerd, ontbrak het niet aan kansen voor Leiden. Maar een keihard schot voorlangs van Annick de Boer, een aantal tip-pogingen van onder andere Laurien Zeverijn en Machteld Meijer en meerdere corners leidden helaas niet tot de verlossende 1-0. 

En zo was er na 70 minuten spelen 0-0 af te lezen op het scorebord. Een uitslag waarmee we onszelf tekort hebben gedaan, maar ons des te gemotiveerder maakt voor volgende week. 

Wij danken het publiek en hopen jullie volgende week zondag weer langs de lijn te zien op de Krogt, als wij aantreden tegen Breda dames 1. Links naar externe communicatie -