Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

Word vrijwilliger, lid van de Club van 100 of lid van de Sponsorclub Vrienden van LOHC!

Algemeen  |  22-9-2019
Nieuwsafbeelding
Beste leden, ouders/verzorgers van leden,

Het nieuwe hockeyseizoen is weer begonnen, de eerste wedstrijden zijn gespeeld. Het belooft een mooi seizoen te worden. Wat ons allemaal staat te wachten en hoe de plannen van ons als bestuur en de verschillende commissies hierin passen, vertellen wij graag tijdens de ALV op 1 oktober a.s. en in de nieuwsbrief die vlak daarna zal uitgaan. 

Voor nu willen wij graag jullie aandacht vragen voor het volgende: betrokkenheid! Betrokkenheid van onze leden en van ouders/verzorgers van leden is onmisbaar voor LOHC. LOHC is niet zomaar een club. LOHC is een club met bijna 2400 leden, we hebben waanzinnige faciliteiten, een prachtig clubhuis, mooie velden, een blaashal en we hebben zeer talentvolle leden. Wij zijn de op 5 na grootste club van hockeyland Nederland. 

Alleen met betrokken leden kan LOHC presteren in het hockeyspel en functioneren als grootste sportvereniging van de regio. Wij zijn blij dat wij heel veel vrijwilligers hebben, maar het zijn vaak dezelfde leden en/of ouders die zich keer op keer inzetten en er zijn nog steeds vacatures die nodig vervuld moeten worden. 

LOHC kan ook niet zonder financiĆ«le bijdragen. Daar waar sommige gemeentes sportclubs financieel ondersteunen, moet LOHC haar eigen broek ophouden. En dat lukt niet met alleen de contributie. LOHC heeft gelukkig veel sponsoren, maar indachtig het aantal leden zouden er veel meer sponsoren moeten zijn. 

Wij doen daarom een oproep aan allen: toon betrokkenheid en zet je in voor de club. Wordt vrijwilliger of sponsor. 

Sponsoring is al mogelijk vanaf €100 per seizoen, door je aan te sluiten bij de Club van 100. Vanaf €250 per seizoen kan je lid van de Sponsorclub Vrienden van LOHC zijn. 

Kijk voor de mogelijkheden voor sponsoring hier en voor de mogelijkheden als vrijwilliger hier.

Alvast voor jullie inzet en/of bijdrage. Wij gaan er een geweldig seizoen van maken!

Tot op de ALV,

Jurgen van der Velden
Voorzitter