Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

Toto Heren 1

Tophockey (CTH)  |  11-9-2019
Nieuwsafbeelding

Beste LOHC’ers,

 

De scholen zijn weer begonnen, iedereen is weer aan het werk en het ‘normale leven’ is weer begonnen. Dat betekend ook dat na een lange voorbereiding LOHC Heren 1 deze zondag weer mag gaan aantreden voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen! Een grote vaste kern aan spelers is gebleven en met een aantal onwijs sterke aanwinsten zullen wij dit seizoen gaan proberen onze ambities waar te maken.

 

Ook dit seizoen hopen wij weer op al jullie support op de zondagen! Om dit jaar een groot succes te gaan maken hebben wij van LOHC Heren 1 een TOTO opgezet waaraan IEDEREEN deel kan nemen. Voor slecht 10 euro bent u deelnemer van de prestigieuze ‘LOHC H1 TOTO 2019-2020’. Naast het feit dat de nummers 1, 2 en 3 een mooie prijs in ontvangst zullen gaan nemen zal u ook iedere week via een uitgebreide mail op de hoogte worden gehouden van de gespeelde wedstrijden en alle leuke trends en feitjes die spelen bij Heren 1!

 

Wilt u deelnemen aan deze TOTO of wilt u wat extra informatie over hoe alles zal gaan werken, open dan het bestand uit de bijlage! Het ingevulde formulier kunt u uiteindelijk inleveren bij Jesse Webbers, nummer 6 (op de club of via [email protected], let op .NL).

 

Namens heel LOHC Heren 1 alvast onwijs bedankt en we hopen u snel langs de lijn te zien!