Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

LOHC girls go Canada

Algemeen  |  7-7-2019
Nieuwsafbeelding

Een superleuke ervaring voor MC2! Afgelopen zaterdag zijn zij naar Canada vertrokken om een toernooi te spelen in Toronto op de club van Alison Lee. Alison speelde afgelopen seizoen in Dames 1 en was de coach van MC2. Naast het toernooi spelen ze een wedstrijd tegen het ‘Onder 15’ Ontario districtsteam en trainen ze een aantal keer met elkaar. Ze logeren in gastgezinnen en gaan natuurlijk ook wat van de omgeving zien.

 

Om te sparen voor de reis hebben de meiden twee dagen popcorn en suikerspinnen verkocht op Jongste Jeugd dag en het D-toernooi. Dita heeft de meisjes in het nieuw gestoken en een groep bedrijven, die de jeugd en het hockey hoog in het vaandel hebben staan, hebben door hun sponsorbijdrage de reis voor allemaal betaalbaar gemaakt. Als tegenprestatie voor de bijdrage van één de sponsoren helpen de meiden in augustus een dag mee met Stichting Lotje, een organisatie die zich inzet voor kinderen in nood in Den Haag.

 

Zaterdag stapten 12 jonge dames het vliegtuig in met in hun achterhoofd het idee dat als je ergens voor gaat, je letterlijk een heel eind kan komen!

 

De meiden zijn te volgen op Instagram via LOHCgirlsgocanada