Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

LOHC Horeca - Q's Catering

Horeca  |  30-6-2019
Nieuwsafbeelding

Zoals in de ALV vorige week besproken, heeft het bestuur een aantal speerpunten voor seizoen 19|20 gedefinieerd. Het professionaliseren van de dienstverlening rondom complex en clubhuis is daar een belangrijk onderdeel van.

Het laatste jaar zijn al flinke stappen gezet richting een duurzame en kwalitatief hoogwaardige horecavoorziening onder leiding van een enthousiaste barcommissie. Zo is het barpersoneel beter begeleid en opgeleid, zijn ideeën ontwikkeld om de inrichting van het clubhuis aantrekkelijker te maken en zijn samenwerkingen met lokale cateraars aangegaan om goede maaltijden aan te kunnen bieden. Maar er is nog een wereld te winnen.

In dat licht zijn wij blij te kunnen vertellen, dat Q’s horeca onder leiding van Quirijn Kemmink per 1 juli de horeca op LOHC zal overnemen. Q’s zal nauw samenwerken met de barcommissie om een dienstverlening te realiseren zoals we die bij LOHC voor ogen hebben en volgend op de behoefte van menig clublid. 

Wij verwachten met Q’s het aanbod, assortiment en de service te verbeteren; zoals sneller genieten van een kop koffie op zaterdagochtend, een hapje eten op de club na een geslaagd TD, genieten van een lekker broodje langs de lijn of makkelijker een gezond en lekker etentje regelen voor je team – tegen een goede prijs.

Quirijn heeft zowel tijdens als na zijn studie aan de Hoge Hotelschool Den Haag jarenlang in de horeca gewerkt tot hij in 2008 zijn eigen catering bedrijf startte. Zie ook (http://www.qshoreca.nl/). Naast het verzorgen van (bedrijfs-)catering heeft Q’s catering ruime ervaring in het uitbaten van de horeca op verschillende hockey- en sportclubs.

Naast zijn passie voor horeca, heeft Quirijn jarenlang fanatiek gehockeyd bij Leusden, Groen Geel en KZ. Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn vrouw en 4 kinderen, waarvan de oudste twee kinderen ook lekker hockeyen. Zondags speelt hij af en toe zelf nog mee met de veteranen en ook zijn vrouw is een fanatieke hockeyster in Dames 2 bij KZ. Ze wonen in Scheveningen en zijn zomers veel op het strand te vinden. Verder kookt Quirijn graag en probeert hij af en toe eens te golfen. Hij heeft veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoopt iedereen snel te ontmoeten.

Wij zullen de zomer gebruiken om het assortiment af te stemmen en een goede transitie te waarborgen.

Quirijn en zijn team zijn te bereiken via [email protected] of spreek ze aan in het clubhuis. Wanneer je minimaal 16 jaar bent en je wilt wat bijverdienen, kun je via bovengenoemd emailadres contact opnemen.

Tot slot, last but not least, willen wij Floris Friso, ook via deze weg, enorm bedanken voor zijn inzet en commitment in zijn rol als barmanager gedurende het afgelopen seizoen. Dankjewel en we hopen je nog vaak op de club te zien!

 

Gerelateerd nieuws