Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

Manager Dames 1 gezocht!!!!!

Tophockey (CTH)  |  19-6-2019
Nieuwsafbeelding

Beschik jij over organisatorische skills? Werk je graag samen in een team? En beschik je over een zorgzame integere persoonlijkheid? Dan ben jij misschien wel geschikt als dé nieuwe teammanager van LOHC Dames 1!!!

Na een mooi seizoen, waarin wij op de 5e plek in de Overgangsklasse zijn geƫindigd, hebben wij helaas afscheid moeten nemen van een aantal speelsters en ook van onze managers. Dit betekent dat we nu druk bezig zijn met de selectie en staf voor het seizoen 2019/2020.

Wij zijn daarom opzoek naar een nieuwe teammanager. Maar wat houdt dit precies in? De teammanager is de centrale figuur van alle activiteiten rondom Dames 1. Zij zorgt ervoor dat de coach, de assistent, de fysio en de spelers zich zo goed als mogelijk op het hockey kunnen richten en dat alle zaken eromheen effectief geregeld zijn. Denk hierbij aan sponsoractiviteiten samen met de speelsters, sponsorkleding, de Dames 1 bankrekening, het welzijn van de spelers, het ontvangen van scheidsrechters etc. De teammanager zorgt voor een optimale omgeving zodat iedereen het maximale uit zichzelf kan halen. En natuurlijk is het iemand met een goede dosis humor, een zorgzame persoonlijkheid, en een vertrouwenspersoon voor alle meiden van Dames 1.

Als teammanager ben je onderdeel van het team en het is op vrijwillige basis. De teammanager is beschikbaar op wedstrijddagen (meestal zondagen, met uitzondering van de Gold Cup) en is idealiter in de gelegenheid om één keer per week voor of na de training aanwezig te zijn op de club. Het is ook mogelijk om samen met iemand anders de managers taken uit te voeren, zodat de taken kunnen worden verdeeld.

Wij zoeken één of meerdere personen met de volgende eigenschappen:

- Een vrouw

-Goede organisatorische skills

-Een zorgzame en integere persoonlijkheid

-Een vertrouwenspersoon voor de speelsters

-Moet goed in een team kunnen werken en dienstbaar kunnen opstellen in het belang van Dames 1

Ben jij geĆÆnteresseerd. Of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met onze coach Eddie Simmons: [email protected] of met de aanvoerder van dames 1: [email protected] Liefs, Dames 1 LOHC