Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

Meisjes D3 en Jongens D3

Tophockey (CTH)  |  17-6-2019
Nieuwsafbeelding

In het nieuwe seizoen zullen meisjes D3 en jongens D3 onder de CTH vallen.

Na goed overleg tussen de commissie breedte en de commissie tophockey is er besloten dat deze teams selectieteams worden. Dit betekent bijvoorbeeld dat de trainers ook op zaterdag zoveel als mogelijk de coaching voor hun rekening nemen. En deze teams zullen 3 maal in de week training krijgen.

In het komende seizoen zal daarnaast extra aandacht worden besteed aan de opleiding van deze trainers en coaches (van D1 t/m D3 voor zowel meisjes als jongens). Dit zijn meestal jonge trainers, die graag willen leren. Op de maandag zal prestatiemanager Norbert Nederlof ondersteund door Robert Homburg deze trainers begeleiden bij hun  technische training aan onze jonge talenten.

Vanwege deze extra begeleiding zal er wel een tophockey bijdrage worden gevraagd. Gelijk aan de tophockeybijdrage van D1 en D2. Belangrijk is dat qua kleding deze teams geen shirt van CTH krijgen. Hiervoor gelden de standaard afspraken voor alle LOHC leden. Hier volgt later meer informatie in een artikel over alle CTH kleding.

Voor specifieke vragen kunnen jullie je richten tot de co√∂rdinatoren van de D-lijn uit de CTH Coen Frank en Arnoud van Sterkenburg via het mailadres [email protected] .