Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

Open Trainingen Heren 1

Tophockey (CTH)  |  4-6-2019
Nieuwsafbeelding

De komende weken zal Leiden Heren 1 open trainingen organiseren om een nieuwe selectie te vormen. Hockeyclub LOHC is de grootste sport- en hockeyclub van de regio. Bij de omvang van de club hoort hockey op een hoog niveau.

Dit seizoen is Leiden Heren 1 geeindigd op de 5de plaats in de overgangsklasse, maar ook voor dit team liggen de ambities hoger dan de overgangsklasse. Daarom zijn wij op zoek naar spelers die met Heren 1 stappen willen maken.  Deze ambitieuze spelers nodigen wij graag uit voor de open trainingen van Heren 1.

De trainingen staan onder leiding van coach Peter Kalfsterman en assistent-coach Wouter Tazelaar.  Er zijn in totaal vier trainingen en wel op woensdag 12 juni, vrijdag 14 juni, woensdag 19 juni en vrijdag 21 juni. De trainingen vinden plaats op veld 1 van hockeyclub Leiden in Oegstgeest en duren van 19 uur tot 21 uur.

Wij zoeken spelers die in de jeugd minimaal Super A of bij de senioren minimaal 1ste klasse hebben gespeeld. Als je interesse hebt, kom dan meertrainen! Je kunt je aanmelden bij Peter Kalfsterman door hem te mailen op [email protected] of door hem te bellen op 0642308234. Aanmeldingen ziet hij graag tegemoet!

Begeleiding Leiden Heren 1