Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

Speler Spotlight - Pepijn Rozemeyer

Hockey  |  14-5-2019
Nieuwsafbeelding
LOHC Jeugd in de KNHB selectie

Op LOHC staat hockey met plezier en passie centraal. We zijn ervan overtuigd dat een goede mix van de juiste hockey filosofie, inspirerende begeleiding, gemotiveerde teams en persoonlijke inzet ertoe leidt dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. 

In een aantal gevallen heeft dat ertoe geleid dat onze jeugdleden geselecteerd zijn voor KNHB selectieteams. Dat zegt iets over onze passie voor hockey en de kwaliteit van onze jeugdopleiding, dat is iets waar we met elkaar heel trots op kunnen zijn en waar we de aankomende jaren - over de hele breedte van de lijnen - in zullen blijven investeren. 

In deze serie, willen we een aantal bijzondere verhalen met jullie delen. In deze editie, lees je het verhaal van Pepijn Rozemeyer uit JC1.PEPIJN ROZEMEYER - JC1 
Selectie Zuid Hollands C


In welk KNHB selectie team speel je?
Ik speel momenteel in het Zuid Hollands C voor het 2e jaar en daarnaast bij LOHC in het team JC1.

Hoe ziet je hockey week eruit? 
Op maandagavond train ik voor het Zuid Holland C op HDM, dinsdag en donderdag train ik op LOHC, zaterdag wedstrijddag. Vorig jaar gaf ik training aan de Funkeys en F’jes.

Waar beleef je het meeste plezier aan bij het KNHB selectieteam? 
De Districts Ontmoetings Dagen (DOD’s) in het Wagener Stadion omdat ik het leuk vind om op hoog niveau tegen anderen te hockeyen. Het zijn intensieve wedstrijden tegen allemaal goede spelers van de andere districten uit Nederland. Na de DOD ben ik uitgenodigd om in juni 3x te komen voorspelen voor het Opleidings B op SV Kampong in Utrecht (mijn droomclub).  Ik ben blij dat ik dit allemaal mag meemaken en ervaren.

Wie is je favoriete speler van het Nederlands hockey team? 
Mijn favoriete speler is Sander de Wijn van Kampong want ik vind hem gewoon heel goed.

Wat zou je graag nog willen bereiken? 
Via het Nederlands B, naar Nederlands A, naar het Nederlandse hockeyelftal. Dat is mijn droom!Commissie CTH