Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

PROCEDURE TEAMINDELING SELECTIETEAMS | SEIZOEN 2019-2020

Tophockey (CTH)  |  1-5-2019
Nieuwsafbeelding

Plezier in en passie voor hockey groeit in passende, zorgvuldig samengestelde teams waarin de verschillende spelers/speelsters een vergelijkbaar niveau hebben op het gebied van techniek, tactiek en beleving. In dergelijke teams, voelen spelers/speelsters zich beter op hun plek en kunnen ze zich sneller en makkelijker ontwikkelen.

Gedurende het hele jaar kijken coaches, trainers, technisch manager en lijncoördinatoren naar de spelers/speelsters om een volledig beeld te krijgen bij de capaciteiten en groei die doorgemaakt wordt op eerder genoemde componenten. Daarnaast wordt ook gekeken naar de verdeling van eerste/tweedejaars en uiteraard de positie van de spelers.

Op basis van deze inzichten, worden de teams zorgvuldig vormgegeven door de coaches, trainers, technisch manager en lijncoördinatoren.

Deze nieuwe selectieteams zullen op zondag 9 juni bekend worden gemaakt via de site.

Na de bekendmaking via de site zal er eventueel contact opgenomen worden door de coaches en of manager met de spelers, mocht er toelichting nodig zijn.

Mochten er daarna mogelijk nog vragen zijn van ouders, dan zal er een gesprek aangevraagd kunnen met de desbetreffende lijncoördinator.

De nieuwe teams zullen de trainingen starten na het pinksterweekend en er zal voor de zomervakantie getraind gaan worden tot en met de eerste week van juli. Tevens zullen er in die periode oefenwedstrijden plaatsvinden.


De spelers worden vanaf 19 augustus weer verwacht als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Er zal voor een aantal teams in augustus gezocht worden naar toernooien.

UPDATE | de indeling voor 1e jaars D (huidig tweedejaars E) wordt op 16 juni gepubliceerd - na de jongste jeugd dag.
Commissie Top Hockey
[email protected]