Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

Familietoernooi 9 juni 2019 - CIRCUS

Familie toernooi  |  7-4-2019
Nieuwsafbeelding

Dit jaar vindt het familietoernooi 2019 wederom op EERSTE Pinksterdag, 9 juni plaats. De commissie draait ook dit jaar weer op volle toeren en het belooft weer een gezellige, sportieve en vrolijke dag te worden.

Het thema van het familietoernooi 2019 is "Circus”. Elk team kan zich helemaal uitleven en verkleed gaan als je favoriete circusfiguur, kortom alles kan en mag!

Wederom gaan we voor de eigenheid van het FAMILIEtoernooi. Daarom streven we naar een vertegenwoordiging van verschillende leeftijden in ieder team. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling om met halve tot bijna complete bestaande elftallen aan te treden dan wel een team samen te stellen met personen van bijna allemaal dezelfde leeftijd. Verder hechten we er grote waarde aan om het familietoernooi voor iedereen vooral een gezellige dag te laten zijn en een (te) hoge prestatiedrang wordt daarom niet gewaardeerd. Dit dient u zich te realiseren bij inschrijving. Verder mogen er c.a. 10 volwassenen per team zich opgeven. Dit om te grote team vorming te voorkomen.

Inschrijving:

Inschrijven gaat vanaf heden via het sturen van een mail naar [email protected]. Onder vermelding van je teamnaam, aantal deelnemers (volwassen en kinderen+leeftijd kinderen) en of jullie wel/niet mee-eten. 

De inschrijving eindigt per zondag 19 mei a.s.

Eten:

Je kunt aan het eind van het toernooi met je teamleden ook terecht voor de inwendige mens. Voor volwassenen en kinderen hebben we de mogelijkheid om te eten passend bij het "Circus” thema!

De kosten voor deelname aan het avondeten bedragen:

Kinderen                                 :   7,- Euro

Volwassenen                           :  13,50,- Euro

Er is plaats voor max. 20 teams, dus vol is vol! Meld je snel aan!

Op onze site www.lohctoernooi.nl zijn de foto’s te vinden van de Familietoernooien van de afgelopen jaren. De site houdt jullie tevens op de hoogte van de stand van zaken rondom de organisatie.

Beste groet,

De Commissie

Coen Koekenbier, Vincent Meijer, Eveline Jelsa en Annemarie Ritchie