Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

Instuif (nieuwe) Funkeys en Benjamins

Hockeyschool  |  2-4-2019
Nieuwsafbeelding
Instuif
Voor kinderen, die nog geen lid zijn bij LOHC en die voor 1 oktober a.s. 5 jaar zijn of worden en voor kinderen die inmiddels 6 jaar zijn, organiseert de Hockeyschool op woensdag 17 april a.s. een instuif-uurtje, waarin kinderen kunnen kennismaken met hockey als sport en LOHC.

Om 14.00 uur start de instuif en is om 15.00 uur afgelopen. De Funhockey co√∂rdinatoren zijn aanwezig om kinderen en hun ouders te ontvangen en om vragen te beantwoorden. 

Gebruikte hockeysticks doneren
Verder zijn wij op zoek naar hockeysticks voor deze leeftijd (kleine sticks) die kunnen worden gebruikt bij de instuif. Heeft u nog sticks, die werkeloos in de hal/schuur/garage staan en kunnen worden gebruikt mij instuif-middagen dan zouden wij willen vragen de stick te doneren aan de Hockeyschool - dat kan door de stick in te leveren bij de bar van LOHC.

Inschrijven instuif
Inschrijven voor de instuif kan tot en met 14 april a.s. via [email protected] Na inschrijving ontvangt u per e-mail aanvullende informatie. Vragen kunnen ook worden gesteld door een e-mail te sturen aan [email protected]

Kent u of heeft u kinderen in bovengenoemde leeftijd, die nog geen lid zijn bij LOHC, dan zouden wij het fijn vinden om het bericht onder de aandacht te brengen! Wij hopen op een grote opkomst met veel enthousiaste kinderen.

Sportieve groet,
Maud Fontein en Elise Hodes 
Funhockey Coördinatoren LOHC