Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

LAATSTE PLAATSEN! KNHB Basisopleiding Trainen | Coachen (C, D, E en F teams)

Trainers  |  14-3-2019
Nieuwsafbeelding
Voor spelers van 13 jaar en ouder en ouders die belangstelling hebben voor trainen en coachen, organiseert de KNHB een korte opleiding training geven en coachen. Ook als je nog geen training geeft of coacht kun je meedoen. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar!

Trainers spelen een ontzettend belangrijke rol in het stimuleren van plezier in hockey, door de manier waarop ze de spelers benaderen en met hen werken. Ze zijn cruciaal bij het ontwikkelen van de nodige technische, tactische en fysieke vaardigheden van individuele spelers en teams. Een goede trainer is goud waard. 

Genoeg reden voor LOHC om te besluiten een actieve bijdrage te willen leveren aan het verder verbeteren van het niveau van onze trainers. Daarom organiseert de club in samenwerking met de KNHB een basisopleiding Trainen | Coachen. We willen graag dat trainers die met C, D en E teams werken, deelnemen aan deze basisopleiding.

De cursus bestaat uit 3 workshops en een aantal opdrachten. De workshops zijn op 3 zondagen: 

zondag 24 maart, 9:30-12:30
zondag 7 april, 9:30-12:30
zondag 12 mei van 9:30-12:30. 


De workshops bevatten zowel theorie als praktijk. Dus stick, bitje en scheenbeschermers mee. Alle details over de opleiding vind je hier:


De opleiding is bedoeld voor jeugdleden vanaf 13 jaar, senioren en ouders die C, D, E en F teams trainen en/of coachen.  We streven naar een gelijke hoeveelheid trainers en coaches. Als je de 3 workshops volgt en voldoendes behaalt voor de opdrachten ontvang je een officieel diploma.