Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

SMCO Kinderfysiotheraphie op LOHC

Algemeen  |  7-2-2019
Nieuwsafbeelding

SMCO Kinderfysiotherapie nu ook op locatie bij LOHC

 

LOHC heeft de ambitie uitgesproken om een klimaat te realiseren waarin, ieder lid, in zijn of haar klasse, de kans krijgt om het beste uit zichzelf en anderen te halen.

 

Daarbij kijken we naar, te ontwikkelen, talent binnen de hele club: van de Funkeys tot de A, van team 10 tot team 1. Het hockeyniveau over de gehele breedte van de club zal de aankomende de komende jaren een boost krijgen. Met veel plezier, steeds beter hockeyen gaat samen met het krijgen van de beste training en coaching. Ieder op z’n eigen niveau en waarbij altijd ruimte is om zelf of een ander iets nieuws te leren. Naast training en coaching, liggen er nog meer kansen. 

 

Eén van die kansen is om te zorgen dat iedereen superfit kan worden en daar is goede begeleiding voor nodig, zeker waar het onze jeugd betreft. Wij zijn dan ook erg blij met de goede samenwerking met SMCO. Zij kunnen ons helpen daar een nieuwe mooie stap zetten door de expertise die ze kunnen brengen.

 

Judith van SMCO:

"Samen met LOHC streven wij naar meer sport plezier en minder blessures! Het lichaam van een kind is in ontwikkeling en vraagt specifieke zorg en kennis. 

De kinderfysiotherapeuten van SMCO zijn gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met sportklachten die uiteenlopen van loopproblemen (sprintsnelheid) tot het niet meekomen met de ontwikkeling van de rest van het team (techniek en kracht). Heeft uw kind pijnklachten aan de knieën en hielen? Ook hier kunnen we een rol in spelen.

Wij starten vanaf februari 2019 en zijn te vinden in de behandelruimte van het clubhuis op woensdagmiddag van 17:00  tot 18:00 uur.”

 

Dus als bovengenoem herkenbaar is, of als uw kind een blessure heeft, dan kunt u per februari gebruik maken van een kinderfysiotherapeut op de club. 

 

Binnenlopen op de bovengenoemde tijd kan, maar bij voorkeur eerst even aanmelden via het centrale nummer 071-5157801 of via [email protected].

Voor meer informatie over de praktijk: www.smco-kinderfysiotherapie.nl