Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

Wordt ook gediplomeerd trainer - inschrijven HT2JJ kan tot 30 november

Algemeen  |  12-11-2018
Nieuwsafbeelding

Afgelopen juni was het zover. Maar liefst 14 cursisten aan de HT2 Jongste Jeugd cursus ontvingen na een succesvolle afronding van de cursus hun diploma. De diploma’s met het "Rode Jasje”  werden uitgereikt door René Coenen, bestuurslid Breedte.

 De deelnemers volgenden workshops waarbij niet alleen de praktijk aan bod kwam maar ook de nodige theorie. Verder hebben zij verschillende praktijk opdrachten volbracht onder begeleiding van de praktijkbegeleiders binnen onze club. HT2 Jongste Jeugd is een KNHB opleiding voor hockeyers die graag een eerste stap maken om volwaardig hockeytrainer te worden. Ben je 15 jaar ouder en wil je graag een trainers diploma, meld je dan snel aan:

 https://goo.gl/forms/YalfUG4UrWixjVUm1

De workshops zijn op maandagavond en starten om 18:00 en zijn om 20:30 afgelopen. De data zijn 10 en 17 december en 7,21 en 28 januari. De cursus is geschikt voor A-B spelers (15 jaar en ouder) en ouders met hockeyervaring. LOHC betaalt de cursus voor iedereen die het diploma behaalt en in seizoen 2019/2020 tenminste een uur per week training gaat geven. Er is plaats voor max 20 deelnemers.