Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

Teamindeling Hockeyschool 2018-2019

Hockeyschool  |  16-6-2018
De teamindelingen van de Hockeyschool (E, F, Benjamins en Funkeys) voor het seizoen 2018-2019 zijn geplaatst op het beveiligde deel van de website. Deze zijn te raadplegen door in te loggen op de website van LOHC in het menu Club/Documenten/Hockeyschool Teamindeling 2018-2019. 

De teams zijn met de grootste zorg samengesteld. Hierbij is intensief overleg geweest tussen de lijncoördinator, trainingscoördinator, technisch coördinator en de trainers. Ook de beoordelingen van coaches zijn meegenomen. De indelingen staan vast.

Correspondentie over de indeling telefonisch, per email of iedere andere wijze is niet mogelijk. De Hockeyschool biedt de mogelijkheid om vragen over de indeling persoonlijk aan de betreffende lijncoördinator te stellen op dinsdag 19 juni a.s. van 20.00 - 21.00 uur bij LOHC.

Inloggegevens kwijt of vergeten? Via de optie 'inloggegevens vergeten' wordt een nieuw wachtwoord naar het bij LOHC bekende mailadres gestuurd. Lidnummer vergeten? Dit staat vermeld bij de incasso van de contributie en op de aannamebrief die per email is verstuurd aan de nieuwe leden.